current views are: 1

12 Απριλίου 2015
Δημοσίευση09:10

Μεγάλο γλέντι στο Γουδή για τον εορτασμό του Πάσχα (φωτό)

Μεγάλο γλέντι στήθηκε από νωρίς το πρωί στο άλσος του Στρατού στο Γουδή για τους Αθηναίους σε μια εκδήλωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δημοσίευση 09:10’
αρθρο-newpost

Μεγάλο γλέντι στήθηκε από νωρίς το πρωί στο άλσος του Στρατού στο Γουδή για τους Αθηναίους σε μια εκδήλωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μεγάλο γλέντι στήθηκε από νωρίς το πρωί στο άλσος του Στρατού στο Γουδή για τους Αθηναίους σε μια μεγάλη εκδήλωση για το Πάσχα που οργάνωσε το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας και οι Ένοπλες Δυνάμεις. 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου, ετοιμάστηκαν 2.000 μερίδες για να διανεμηθούν σε άπορους άνεργους και άλλες κατηγορίες συμπολιτών μας, θυμάτων της ανθρωπιστικής κρίσης. Κοντά τους βρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το πασχαλινό τραπέζι πλαισίωσε η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και ποικίλο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Στο μήνυμά του προς τους παρευρισκομένους ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ο οποίος ευλόγησε το τραπέζι, υπενθύμισε ότι Πάσχα σημαίνει πέρασμα από τη σκλαβιά στην ελευθερία, από το σκοτάδι στο φως, από το ψέμα στην αλήθεια, από το άσχημο στο όμορφο, ευχήθηκε όλοι αγωνιζόμενοι με ενότητα να περάσουμε από τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα στη δυνατότητα να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη, καλύτερη.

«Θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην ελπίδα και με αυτή την πίστη στην ελπίδα και στο Φως της Αναστάσεως θα προχωρήσουμε στο αύριο», επεσήμανε στη δήλωση του ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους εργάσθηκαν για την εκδήλωση και ευχήθηκε «του χρόνου όλοι όσοι είναι σήμερα εδώ να μπορούν να το κάνουν στο σπίτι τους».

«Ο κόσμος πλέον μπορεί να αρχίζει να χαμογελά. Αλλάζουν οι ημέρες και οι εποχές για την πατρίδα μας. Νομίζω ότι σήμερα μπορούμε να μιλάμε για την αναγέννηση και τις ελπίδες του λαού μας», δήλωσε από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Κώστας Ήσυχος.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις στέκονται αρωγοί τη στιγμή της ανθρωπιστικής κρίσης, παρέχοντας αυτή την ελάχιστη δυνατότητα σε όλους τους συμπατριώτες μας που είναι εδώ και μπορούν να έρθουν να διασκεδάσουν την εορταστική αυτή ημέρα, σύμφωνα με τις παραδόσεις μας και σύμφωνα με ό,τι κάναμε πάντα για το Πάσχα, δήλωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας έδωσε 5νθήμερη τιμητική άδεια σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρέστη επίσης η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.


σχετικα αρθρα