current views are: 1

13 Απριλίου 2015
Δημοσίευση10:16

Η νέα ζωή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου

Η απόφαση του δικαστηρίου αν και δεν ήταν εκείνη που επιθυμούσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, η αλήθεια είναι πως τον απελευθέρωσε.

Δημοσίευση 10:16’
αρθρο-newpost

Η απόφαση του δικαστηρίου αν και δεν ήταν εκείνη που επιθυμούσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, η αλήθεια είναι πως τον απελευθέρωσε.

Γράφει ο Ορέστης Αποστολόπουλος

Η απόφαση του δικαστηρίου αν και δεν ήταν εκείνη που επιθυμούσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, η αλήθεια είναι πως τον απελευθέρωσε. Ο πρώην υπουργός των Οικονομικών κρίθηκε ένοχος για νόθευσης εγγράφου σε βαθμό πλημμελήματος κατά πλειοψηφία και ομόφωνα αθώο για το αδίκημα της απιστίας, παράλληλα αποφασίστηκε η επιστροφή των 30.000 ευρώ που είχε καταβάλει ο πρώην υπουργός ως εγγύηση.

Η πολιτική έχει τελειώσει οριστικά για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου εκτός αν μιλήσουμε για θαύματα. Ο πρώην υπουργός είχε στραφεί στον ιδιωτικό τομέα και εργαζόταν ως σύμβουλος σε ιδιωτικές εταιρίες, ωστόσο λόγω των δικαστικών περιπετειών που είχε , οι δραστηριότητες είχαν πάψει καθώς ήταν αφοσιωμένος προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητα του.

Τώρα μετά την απόφαση ο κύριος Παπακωνσταντίνου προσπαθεί να ξαναστήσει τη ζωή του μαζί με την Ολλανδή σύζυγο του, συγγραφέα Γιακολίν Βίνκε και τα παιδιά τους.

Η οικογένεια του πρώην υπουργού θα νοικιάσει και πάλι το πολυτελές ακίνητο που διαθέτει στη Σέριφο για εκείνους που επιθυμούν να πάνε διακοπές, ωστόσο αυτά τα χρήματα μαζί με τις εισπράξεις από τις πωλήσεις βιβλίων της κυρίας Βίνκε δεν αρκούν για να φέρουν ικανοποιητικό εισόδημα στην οικογένεια.

Και πάλι λοιπόν ο πρώην τσάρος της Οικονομίας και υπουργός που υπέγραψε το πρώτο μνημόνιο θα ψάξει δουλειά στο εξωτερικό, ως σύμβουλος πάλι σε μεγάλες εταιρίες στον οικονομικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται η μετακόμιση στο εξωτερικό κάτι που στο παρελθόν είχε αποκλειστεί κυρίως λόγω των παιδιών.

Πάντως, ο κύριος Παπακωνσταντίνου δεν περνάει και πολύ καλά στην Ελλάδα καθώς όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, δεν μπορεί να πάει ούτε σινεμά.


σχετικα αρθρα