current views are: 1

15 Απριλίου 2015
Δημοσίευση03:01

Άστατος καιρός: Επανεμφανίζονται σύννεφα και βροχές

Πρόσκαιρες νεφώσεις και βροχές περιλαμβάνει το σημερινό σκηνικό του καιρού, με πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και τα βόρεια. 

Δημοσίευση 03:01’
αρθρο-newpost

Πρόσκαιρες νεφώσεις και βροχές περιλαμβάνει το σημερινό σκηνικό του καιρού, με πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και τα βόρεια. 

Πρόσκαιρες νεφώσεις και βροχές περιλαμβάνει το σημερινό σκηνικό του καιρού, με πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και τα βόρεια. 

Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Μεσημέρι-απόγευμα σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο.  

Στην Αττική θα υπάρξουν πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και βαθμιαία ο καιρός θα είναι αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.  

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και βαθμιαία ο καιρός γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση στις υπόλοιπες περιοχές: 

Μακεδονία, Θράκη  

Καιρός: στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές που γρήγορα θα σταματήσουν.  
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.  
Θερμοκρασία: από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.  
 
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος  

Καιρός: αρχικά αίθριος αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στη δυτική Πελοπόννησο κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.  
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.  
Θερμοκρασία: από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.  
 
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος  

Καιρός: στην ανατολική Πελοπόννησο τοπικές νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά το μεσημέρι-απόγευμα. Βελτίωση το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές τις πρωινές ώρες πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών και γρήγορη βελτίωση.  
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα.  
Θερμοκρασία: από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.  
 
Κυκλάδες, Κρήτη  

Καιρός: στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη, όπου στα ορεινά το μεσημέρι-απόγευμα θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.  
Άνεμοι: βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.  
Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.  
 
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα  

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί στα βόρεια.  
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.  
Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.  
 
 


σχετικα αρθρα