current views are: 1

20 Απριλίου 2015
Δημοσίευση06:07

Οικογένεια Φύσσα: Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο (Βίντεο)

Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο ζητά από τη Δικαιοσύνη η οικογένεια του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα. 

Δημοσίευση 06:07’
αρθρο-newpost

Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο ζητά από τη Δικαιοσύνη η οικογένεια του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα. 

Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο ζητά από τη Δικαιοσύνη η οικογένεια του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα

Η οικογένεια Φύσσα έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα διεξαχθεί δίκη της Χρυσής Αυγής, λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί.

Σε δήλωση του στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Μαραγκός τόνισε ότι «η οικογένεια του Παύλου αναμένει τη δικαίωσή της και την αλήθεια. Η εντολή που έχουμε είναι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο και όποιοι ευθύνονται να πληρώσουν.»

Ο ίδιος πάντως εκτίμησε ότι η δίκη δεν θα αρχίσει σήμερα καθώς η αίθουσα είναι ακατάλληλη.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαραγκού:

«Ξεκινάει η δίκη μετά από 19 μήνες, ελπίζουμε να προχωρήσει, αν και θα υπάρξουν εμπόδια, δικονομικά τα οποία δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει κανείς, θα υπάρξουν εμπόδια παραστάσεων, τα οποία πάλι δεν μπορεί να τα εμποδίσει κανείς, εκείνο το οποίο σας λέμε είναι ότι επιθυμία μας και προσπάθειά μας είναι να γίνει. 

Ενώ υπήρξαν άλλοι χώροι, ήρθαμε εδώ όπου ο χώρος είναι ακατάλληλος. Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τη δημοσιότητα της δίκης. Δεν μπορεί να υπάρχουν 50 καθίσματα ακροατηρίου, δεν είναι δυνατό, ενώ υπάρχουν 70 κατηγορούμενοι. Διακοπή της δίκης είναι στα αναμενόμενα. 

Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα αναμένει τη δικαίωση της και την αλήθεια. Η εντολή που έχουμε είναι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο και όποιοι ευθύνονται να πληρώσουν.»