current views are: 4

22 Απριλίου 2015
Δημοσίευση07:48

Φήμες για χωρισμό Γιώργου και Άντας Παπανδρέου

Διαζύγιο φαίνεται να πήραν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Άντα. 

Δημοσίευση 07:48’
αρθρο-newpost

Διαζύγιο φαίνεται να πήραν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Άντα. 

Διαζύγιο φαίνεται να πήραν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Άντα σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού το βράδυ της Δευτέρας αναχώρησε από την κατοικία στο Καστρί και φέρεται να μένει σε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι. 

Συγκεκριμένα, αναφέρει η εφημερίδα, οι Παπανδρέου αντιμετώπιζαν εδώ και πολύ καιρό προβλήματα στη σχέση τους, και αποφεύγοντας τις κοινές εμφανίσεις, έδιναν τροφή στις «κακές» γλώσσες πως ήταν σε διάσταση. 

Η εφημερίδα επικαλείται ανθρώπους του στενού τους περιβάλλοντος οι οποίοι αναφέρουν ότι η απόφαση για το διαζύγιο έπειτα από 26 χρόνια γάμου ελήφθη σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα

Μέχρι στιγμής, προστίθεται στο ίδιο δημοσίευμα, ελάχιστοι γνωρίζουν την αληθινή αιτία που οδήγησε τον Γιώργο και την Άντα Παπανδρέου στον χωρισμό. 

Πάντως η εφημερίδα αναφέρει πως φήμες λένε ότι η μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα, δεν τα πήγε ποτέ καλά με τη γυναίκα του καθώς δεν την θεωρούσε ικανή να φέρει το επώνυμο των Παπανδρέου. 

Σύμφωνα με την Espresso το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν και έταιρες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες, η Μαργαρίτα Παπανδρέου είχε «κόψει» την οικονομική στήριξη του γιου της, γεγονός που αν ισχύει θα όξυνε τη διαμάχη ανάμεσα στο ζευγάρι. 


σχετικα αρθρα