Μοσχαράκι γιουβέτσι με μακαρόνια στο φούρνο
Αλατοπιπερώνετε το κρέας. Τρίβετε στον τρίφτη τις ντομάτες. Βάζετε το κρέας στο ταψί. Προσθέτετε το βούτυρο, τη μισή ποσότητα ντομάτας και τις πιπεριές ψιλοκομμένες.
Αλατοπιπερώνετε το κρέας. Τρίβετε στον τρίφτη τις ντομάτες. Βάζετε το κρέας στο ταψί. Προσθέτετε το βούτυρο, τη μισή ποσότητα ντομάτας και τις πιπεριές ψιλοκομμένες.
Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι
- 1/2 πακέτο μακαρόνια
- 3 φρέσκες ντομάτες
- 1 πράσινη πιπεριά (αν θες)
- 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
- 5 φλιτζάνια νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνετε το κρέας. Τρίβετε στον τρίφτη τις ντομάτες. Βάζετε το κρέας στο ταψί. Προσθέτετε το βούτυρο, τη μισή ποσότητα ντομάτας και τις πιπεριές ψιλοκομμένες. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως να ροδίσει και να μισοψηθεί. Προσθέτετε το νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνετε τα μακαρόνια και ανακατεύετε που και που να μην κολλήσουν. Σερβίρεται με κεφαλοτύρι.
ολες οι ειδησεις
- Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα για την εισαγγελέα Λάρισας από τον Άρειο Πάγο, σχετικά με απορριπτική διάταξη κατά υφυπουργών
- Reuters: Εκτόξευση για την ελληνική οικονομία το 2024 – Οι οικονομικοί δείκτες που προμηνύουν την ανάπτυξη
- Η Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός, η Λίβερπουλ και οι μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Κυπέλλων Ευρώπης
- Νέα έκδοση εντόκων γραμματίων του Δημοσίου – Περιορισμένη άνοδος στις αποδόσεις των ομολόγων
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr