current views are: 1

24 Απριλίου 2015
Δημοσίευση18:02

Έληξε ο συναγερμός στο Άγαλμα της Ελευθερίας (φωτό)

Εκκενώθηκαν το Άγαλμα και το Νησί της Ελευθερίας, έπειτα από πληροφορίες για ύποπτο πακέτο, σύμφωνα με τις αρχές.

 

Δημοσίευση 18:02’
αρθρο-newpost

Εκκενώθηκαν το Άγαλμα και το Νησί της Ελευθερίας, έπειτα από πληροφορίες για ύποπτο πακέτο, σύμφωνα με τις αρχές.

 

Ασφαλές είναι το Άγαλμα της Ελευθερίας και η γύρω περιοχή μετά τον συναγερμό που σήμανε από τον εντοπισμό ενός ύποπτου δέματος που οδήγησε στην απομάκρυνση εκατοντάδων τουριστών από την νήσο της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη.

Νωρίτερα, άγνωστος με τηλεφώνημά του είχε απειλήσει να ανατινάξει το Άγαλμα και οι αστυνομικές αρχές απομάκρυναν για προληπτικούς λόγους τους επισκέπτες από τη νήσο της Ελευθερίας όπου βρίσκεται το μνημέιο αυτό.

Την ίδια ώρα αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνες έπειτα από τον εντοπισμό ενός ύποπτου δέματος, όπως μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

H εκκένωση του Αγάλματος της Ελευθερίας και της νήσου όπου βρίσκεται στο νότιο Μανχάταν αποφασίστηκε καθώς ένας σκύλος της αστυνομίας οσφράνθηκε μια ύποπτη μυρωδιά κοντά στις θυρίδες όπου οι επισκέπτες μπορούν να εναποθέσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, λίγο πριν από τις 19:00 ώρα Έλλαδας, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Πολλές φωτογραφίες και βίντεο αναρτήθηκαν στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter στις οποίες απεικονίζονται τουρίστες να έχουν σχηματίσει μια μεγάλη ουρά περιμένοντας να επιβιβαστούν σε πλοία προκειμένου να επιστρέψουν στο Μανχάταν.

Τέλος καλό όλα καλά, τελικά…


σχετικα αρθρα