current views are: 2

27 Απριλίου 2015
Δημοσίευση07:11

Συνεχίζεται το θρίλερ με την 4χρονη που εξαφανίστηκε στην Ομόνοια

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Άννυ από την Βουλγαρία που χάθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Δημοσίευση 07:11’
αρθρο-newpost

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Άννυ από την Βουλγαρία που χάθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Άνι από την Βουλγαρία που χάθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Για την Αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και προς το παρόν εξετάζεται το περιβάλλον της μικρής ενώ η ΕΛ.ΑΣ. «σαρώνει» την περιοχή του κέντρου. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι υπάρχουν κενά στην ιστορία της μητέρας και της φίλης της, ενώ πληροφορίες αναζητούν και στο φιλικό περιβάλλον της μητέρας.

Η μητέρα όταν κατήγγειλλε την εξαφάνιση της κόρης της δήλωσε στο Α.Τ. Ομόνοιας ότι την ημέρα της εξαφάνισης την μικρή είχε βγάλει βόλτα μια φίλη της επειδή θα έλειπε στη Βουλγαρία. Όταν επέστρεψε, η φίλη της της είπε ότι το παιδί χάθηκε.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη μητέρα υποστηρίζει ότι αγόρασε στη φίλη της ένα καρτοκινητό τηλέφωνο για να επικοινωνεί μαζί της, αλλά εκείνη αφού της είπε ότι έχασε το παιδί απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνο.

Ήδη το amber alert για τη μικρή έχει σημάνει πανευρωπαϊκά και το Χαμόγελο του Παιδιού συμβάλει ενεργά στις έρευνες. Το κοριτσάκι έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Έχει καταγωγή από τη Βουλγαρία και είναι αγνώστου πατρός. Την εξαφάνιση της μικρής κατήγγειλε η βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα του στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και από τότε έχει αρχίσει η έρευνα προς πάσα κατεύθυνση.

 


σχετικα αρθρα