current views are: 1

27 Απριλίου 2015
Δημοσίευση12:07

Μήνυση εναντίον της Ρένας Δούρου καταθέτει η Ντενίση

Μήνυση κατά της Ρένας Δούρου προτίθεται να καταθέσει η ηθοποιός Μιμή Ντενίση, κατηγορώντας την περιφέρεια για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Πεδίον του Άρεως. 

Δημοσίευση 12:07’
αρθρο-newpost

Μήνυση κατά της Ρένας Δούρου προτίθεται να καταθέσει η ηθοποιός Μιμή Ντενίση, κατηγορώντας την περιφέρεια για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Πεδίον του Άρεως. 

Μήνυση κατά της Ρένας Δούρου προτίθεται να καταθέσει η ηθοποιός Μιμή Ντενίση, κατηγορώντας την περιφέρεια για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Πεδίον του Άρεως

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Εσπρέσο, η γνωστή ηθοποιός που είναι και επικεφαλής της επιτροπής κατοίκων της περιοχής,   αναφέρει ότι στο πάρκο γίνεται χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ είναι και χώρος «πιάτσας» αγοριών και rave party.
                
Γι’ αυτόν το λόγο η Μιμή Ντενίση συγκεντρώνει υπογραφές μαζί με τον Σύλλογο Φίλων του Πάρκου, που αριθμεί 5.000 μέλη, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση εναντίον της Ρένας Δούρου. 

«Πρόκειται για μια μεγάλη ανοιχτή πληγή στο κέντρο της Αθήνας. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα αλλά και η υγεία μας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας επειδή η πολιτεία τα έχει αφήσει όλα στο έλεος του Θεού» δηλώνει η ηθοποιός.
                
Τονίζει, ωστόσο, ότι «το πρόβλημα δεν είναι τωρινό, όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν δεν έκαναν τίποτα, αν εξαιρέσουμε την ανάπλαση του πριν από μερικά χρόνια με περισσότερα από 9.000.000 ευρώ, τα οποία δόθηκαν από κονδύλια του ΕΣΠΑ. Και όμως παρέμεινε αφύλακτο». 

Η ηθοποιός δηλώνει χαρακτηριστικά:

Εγώ μόνο εριστικός άνθρωπος δεν είμαι, αλλά έχω αγανακτήσει. Το πάρκο ανήκει στην Περιφέρεια που δεν κάνει τίποτα για να μας προστατέψει, αλλά δεν φροντίζει κιόλας να ελέγξει την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο Πεδίον του Αρεως, ειδικά τις βραδινές ώρες. Γι’ αυτό αναγκαζόμαστε να φτάσουμε στα δικαστήρια και ας αποφασίσει η Δικαιοσύνη αν το αίτημά μας είναι σωστό και δίκαιο.


σχετικα αρθρα