Σουτζουκάκια με μαυροδάφνη
Μουσκεύουμε λίγο ψωμί ψίχα μέσα σε γάλα και μαυροδάφνη και το ρίχνουμε μέσα στον κιμά.
Δημοσίευση 05:05’
Υλικά
- Μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 300 ml κρασί μαυροδάφνη
- 400 γραμμάρια χυμό ντομάτας
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκόρδο ψιλοκομμένο
- 3 φέτες ψωμί
- Λίγο γάλα
- Κύμινο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε λίγο ψωμί ψίχα μέσα σε γάλα και μαυροδάφνη και το ρίχνουμε μέσα στον κιμά. Προσθέτουμε κρεμμύδι και σκόρδο, τα οποία τα έχουμε σοτάρει και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε λίγο κρασί και το κύμινο. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και τα πλάθουμε.
Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε ελαφρώς. Τοποθετούμε τα σουτζουκάκια σε μια κατσαρόλα με το χυμό ντομάτας και το υπόλοιπο κρασί και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 20 λεπτά.
ολες οι ειδησεις
- Reuters: Εκτόξευση για την ελληνική οικονομία το 2024 – Οι οικονομικοί δείκτες που προμηνύουν την ανάπτυξη
- Νίσυρος: Η ανακοίνωση του αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ. για την παρενόχληση εις βάρος ανηλίκου
- World Press Photo: Πρώτο βραβείο στην φωτογραφία της Παλαιστίνιας που κρατά το σαβανωμένο σώμα της ανιψιάς της
- Πένθος για τον Αταμάν – Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr