current views are: 3

24 Μαΐου 2015
Δημοσίευση10:30

Μαρία Έλενα Κυριάκου: Έκλαψα πολύ, δεν το περίμενα

Απογοητευμένη εμφανίστηκε η Μαρία Έλενα Κυριάκου στις πρώτες δηλώσεις της μετά τον διαγωνισμό της Eurovision.

 

Δημοσίευση 10:30’
αρθρο-newpost

Απογοητευμένη εμφανίστηκε η Μαρία Έλενα Κυριάκου στις πρώτες δηλώσεις της μετά τον διαγωνισμό της Eurovision.

 

Aπογοητευμένη από τη 19η θέση που πήρε το τραγούδι «One last breath» στη Eurovision, εμφανίστηκε η Μαρία Έλενα Κυριάκου στο Πρωινό ΣουΚου.

«Νιώθω ότι έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Όλη η ομάδα είναι περήφανοι γι’ αυτό που καταφέραμε» είπε στενοχωρημένη και συνέχισε: «Δυστυχώς, η Eurovision –όπως είπε και η κυρία Κοζάκου- αποτελείται από δύο μέρη, άλλο είναι η εμφάνιση και άλλο η ψηφοφορία. Αυτό που μας έκανε να απορήσουμε είναι πως χώρες που ήταν πιο κάτω από εμάς στον ημιτελικό, βρέθηκαν πιο πάνω. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα πολιτικά και γεωγραφικά δεδομένα. Έχω χρόνια που παρακολουθώ τη Eurovision και πρώτη φορά είδα τόσο προβληματική ψηφοφορία. Ήταν όμως μεγάλη εμπειρία».

Όσο για τους 8 βαθμούς που έδωσε η Κύπρος στην Ελλάδα και όχι 12άρι, η ίδια σχολίασε: «Το κοινό της Κύπρου μας έδωσε 12άρι, η κριτική επιτροπή ήταν αυτή που μας έριξε. Κι αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ. Το πήρα όμως από το κοινό και αυτό είναι αρκετό για εμένα». Και στο τέλος, η Μαρία Έλενα παραδέχτηκε: «Έκλαψα πάρα πολύ χθες. Δεν το περίμενα».


σχετικα αρθρα