current views are: 2

27 Μαΐου 2015
Δημοσίευση07:44

Πετράκος: Με την απειλή μη πληρωμής άρχισαν να τρέχουν όλοι

Ναι σε συμφωνία με τους δανειστές, αλλά όχι σε οποιαδήποτε συμφωνία λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό του Θανάση Πετράκο.

Δημοσίευση 07:44’
αρθρο-newpost

Ναι σε συμφωνία με τους δανειστές, αλλά όχι σε οποιαδήποτε συμφωνία λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό του Θανάση Πετράκο.

Ναι σε συμφωνία με τους δανειστές, αλλά όχι σε οποιαδήποτε συμφωνία λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό του Θανάση Πετράκο, όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξή του στο Mega.

«Εργαζόμαστε να υπάρξει μια συμφωνία αμοιβαία επωφελής. Θέλουμε να υπάρξει συμφωνία γιατί αυτό συμφέρει όλες τις πλευρές αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι για οποιαδήποτε συμφωνία όπως τονίστηκε με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε υπέρ μιας συμφωνίας η οποία θα βγάζει την χώρα από την κρίση, η οποία θα ανοίγει δρόμους για να υπάρξει επιτέλους μια οικονομική ανάκαμψη. Άρα ναι σε συμφωνία, όχι σε οποιαδήποτε συμφωνία».

Σε ό,τι αφορά τη δόση της 5ης Ιουνίου στο ΔΝΤ υποστήριξε ότι «μόνο με την απειλή της μη πληρωμής άρχισαν να τρέχουν όλοι».

«Απο ό,τι είδατε μόνο με την απειλή της μη πληρωμής της δόσης της 5ης Ιουνίου άρχισαν να τρέχουν όλοι. Οι μεν Ηνωμένες Πολιτείες να λένε στο ΔΝΤ ‘δεν τρέχει και τίποτε ρε παιδί μου. Μην το κάνετε θέμα’. Ενώ διάφορα παπαγαλάκια εγχώρια μιλούσαν ότι έρχεται η καταστροφή αν δεν πληρωθεί μία δόση, θα καταστραφεί η Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να καταστραφεί γιατί είναι ήδη κατεστραμμένη. Η Ελλάδα το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να ανακάμψει ή να μην ανακάμψει», είπε ο κ. Πετράκος.


σχετικα αρθρα