current views are: 1

2 Ιουνίου 2015
Δημοσίευση16:07

Το λούνα παρκ του τρόμου: Συγκρούστηκαν τρενάκια, τραυματίστηκαν επισκέπτες (Βίντεο)

Θρίλερ σε ένα από τα μεγαλύτερα λούνα παρκ της Βρετανίας, στο Alton Towers.

Δημοσίευση 16:07’
αρθρο-newpost

Θρίλερ σε ένα από τα μεγαλύτερα λούνα παρκ της Βρετανίας, στο Alton Towers.

Θρίλερ σε ένα από τα μεγαλύτερα λούνα παρκ της Βρετανίας, στο Alton Towers.

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά σήμερα, όταν δύο τρενάκια συγκρούστηκαν σε μια διαδρομή, σύμφωνα με μέλη σωστικών συνεργείων.

Ένα ελικόπτεροασθενοφόρο έφτασε έπειτα από κλήση στο σημείο μετά το ατύχημα στην διαδρομή «Smiler», στο λούνα παρκ, που διευθύνει η εταιρεία Merlin Entertainments Ltd στο Σταφορντσάιρ.

Το ένα τρενάκι ήταν άδειο και στο άλλο επέβαιναν 16 άνθρωποι. «Υπάρχουν 16 τραυματίες που επέβαιναν στο “Smiler”, τέσσερις εκ των οποίων έχουν τραυματιστεί σοβαρά», δήλωσε μια εκπρόσωπος της υπηρεσίας ασθενοφόρων στα Δυτικά Μίντλαντς.

«Το προσωπικό των ασθενοφόρων και γιατροί εργάζονται ταχύτατα, σε συνεργασία με το προσωπικό του πάρκου για να αποκτήσουν πρόσβαση στους σοβαρά τραυματίες», πρόσθεσε.

Η εταιρεία με ανακοίνωση της ανέφερε πως θα προβεί σε πλήρη έρευνα μετά την περίθαλψη των τραυματιών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η σύγκρουση συνέβη στο χαμηλότερο σημείο της διαδρομής.

Η διαδρομή, η πιο νέα στο λούνα παρκ, εγκαινιάστηκε το Μάιο του 2013 και είναι η πρώτη στον κόσμο με 14 κυκλικές περιστροφές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του πάρκου. Τα τρενάκια μπορούν να φτάσουν έως και τα 85 χλμ. την ώρα.


σχετικα αρθρα