current views are: 2

2 Ιουνίου 2015
Δημοσίευση16:17

Αυστηρό μήνυμα Παππά σε Ντάισελμπλουμ: Όποιος θέλει λύση ας συμβάλλει τώρα

Πλήρες χαρακτηρίζει το κείμενο που εστάλη στους θεσμούς ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, με δήλωσή του, υπογραμμίζοντας ότι «όποιος έχει να πει κάτι συγκεκριμένο επί της πρότασης ας το κάνει».

Δημοσίευση 16:17’
αρθρο-newpost

Πλήρες χαρακτηρίζει το κείμενο που εστάλη στους θεσμούς ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, με δήλωσή του, υπογραμμίζοντας ότι «όποιος έχει να πει κάτι συγκεκριμένο επί της πρότασης ας το κάνει».

Πλήρες χαρακτηρίζει το κείμενο που εστάλη στους θεσμούς ο υπουργός Επικρατείας, με δήλωσή του, υπογραμμίζοντας ότι «όποιος έχει να πει κάτι συγκεκριμένο επί της πρότασης ας το κάνει».

Ο Νίκος Παππάς στέλνει μήνυμα τόσο στον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, όσο και σε στους πιστωτές που βάζουν εμπόδια στη διαπραγμάτευση, τονίζοντας ότι «η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε ένα πλήρες κείμενο προτάσεων» και καλώντας «όποιον θέλει να βρει λύση να συμβάλει τώρα».
 
«Η Ελλάδα κατέθεσε, χθες βράδυ, επισήμως στους θεσμούς ένα πλήρες, ενιαίο και συμπαγές κείμενο προτάσεων, όπως, άλλωστε, όριζε και η απόφαση της 20ης Φεβρουαρίου. Όποιος έχει να πει κάτι συγκεκριμένο επί της πρότασης ας το κάνει. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για αφορισμούς» τονίζει ο υπουργός.

Και καταλήγει: 

Όπως είπε πρόσφατα και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «όποιος θέλει λύση ας συμβάλλει τώρα, όποιος δεν θέλει λύση ας σιωπήσει».

Είχε προηγηθεί δήλωση του κ. Ντάισελμπλουμ, ο οποίος απομάκρυνε για ακόμη μια φορά το ενδεχόμενο συμφωνίας. Ο ολλανδός ΥΠΟΙΚ δήλωσε στο ολλανδικό RTL ότι «μια συμφωνία με την Ελλάδα δεν είναι θεωρητικά δυνατή αυτή την εβδομάδα» ενώ έκανε λόγο για αργή και ανεπαρκή πρόοδο.

«Δεν έχουμε συγκλίνει επαρκώς (στις διαπραγματεύσεις), αυτό είναι το συμπέρασμά μας» είπε, υπογραμμίζοντας ότι «ο χρόνος πιέζει».«Οι δανειστές δεν θα συναντήσουν την Ελλάδα στα μισά του δρόμου, το συνολικό πακέτο πρέπει να είναι φερέγγυο» διαμήνυσε προς την Αθήνα.


σχετικα αρθρα