current views are: 1

22 Ιουνίου 2015
Δημοσίευση03:29

Με βροχές και πτώση θερμοκρασίας ο καιρός

Δεν θα λείψουν και σήμερα Δευτέρα νεφώσεις και τοπικές βροχές από το σκηνικό του καιρού.

Δημοσίευση 03:29’
αρθρο-newpost

Δεν θα λείψουν και σήμερα Δευτέρα νεφώσεις και τοπικές βροχές από το σκηνικό του καιρού.

Δεν θα λείψουν και σήμερα Δευτέρα νεφώσεις και τοπικές βροχές από το σκηνικό του καιρού.

Συγκεκριμένα, στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Στην Αττική αναμένονται αραιές λίγες νεφώσεις, τις μεσημεριανές ώρες αυξημένες και πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αρκετές νεφώσεις, αλλά η πιθανότητα βροχής είναι μικρή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 μέχρι 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στην ανατολική Μακεδονία προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις, βροχές και κατά διαστήματα καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη Μακεδονία η πιθανότητα για βροχή είναι μικρή, όμως κατά διαστήματα θα υπάρχουν αρκετές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-26 βαθμούς.

Στην  Ήπειρο και στη δυτική Στερεά αναμένονται αρκετές νεφώσεις και τοπικές  βροχές. Η θεμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Στην Πελοπόννησο αναμένονται παροδικές νεφώσεις και, κυρίως στην ανατολική Πελοπόννησο, σποραδικές  βροχές και τις μεσημεριανές ώρες μικρής διάρκειας καταιγίδες. Ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 29 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη προβλέπονται, το πρωί λίγες νεφώσεις και από το μεσημέρι και μετά αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βάθμους.

Στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 6 μποφόρ.                          
 
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες, ενώ το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία στα πεδινά θα φτάσει έως τους 28 βαθμούς.


σχετικα αρθρα