current views are: 1

23 Ιουνίου 2015
Δημοσίευση04:10

Σήμερα το μεσημέρι τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών

Σήμερα, περίπου στη 1 το μεσημέρι, αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. 

Δημοσίευση 04:10’
αρθρο-newpost

Σήμερα, περίπου στη 1 το μεσημέρι, αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. 

Σήμερα, περίπου στη 1 το μεσημέρι, αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, η βαθμολόγηση των γραπτών των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων ολοκληρώθηκε και οι βαθμοί θα ανακοινωθούν σήμερα. 

Παράλληλα, σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα πρώτα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις επιδόσεις των 105.000 υποψηφίων που διεκδικούν 68.345 θέσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι βαθμοί των Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας)  θα αναρτηθούν την Πέμπτη περίπου στη 1 σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας. 

Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις,  πρέπει μέχρι την Παρασκευή να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα). 

Σημειώνεται τέλος ότι έχει ήδη αρχίσει η διαδικασία για την υποβολή μηχανογραφικού, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από τους υποψηφίους μέχρι και την Τρίτη, 7 Ιουλίου. Ακόμη, οι βάσεις των σχολών αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

Ντ. Μ.


σχετικα αρθρα