current views are: 1

24 Ιουνίου 2015
Δημοσίευση10:49

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Crash

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Crash με συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στον Γιώργο Τράγκα. 

Δημοσίευση 10:49’
αρθρο-newpost

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Crash με συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στον Γιώργο Τράγκα. 

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Crash με συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στον Γιώργο Τράγκα. 

Διαβάστε στο νέο Crash: 

Τετ α τετ Γιώργου Τράγκα – Αντώνη Σαμαρά: Ο  πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτει την στάση που θα κρατήσει η ΝΔ όταν θα έρθει η συμφωνία με τους δανειστές. Τι απαντά στα σενάρια κυβέρνησης εθνικής ενότητας!

Ο Πάνος Καμένος ρίχνει την βόμβα: «Αν έρθει μνημόνιο παρατάω τον Τσίπρα, τους ΑΝΕΛ  και την πολιτική» . Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ «έξω από τα δόντια» για Τσίπρα, πιστωτές, Τουρκία, Αμερικανούς, Ρώσους εκδότες και διαπλοκή. 

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου, σε μια συνέντευξη – ηφαίστειο παραθέτει όσα γνωρίζει για τον ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου στην υπογραφή του μνημονίου και απαντάει στην κριτική που του άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός μετά την έκδοση του βιβλίου του.

Ο Θέμος Αναστασιάδης τα λέει ΟΛΑ για Όλους. Μετά από πολλά χρόνια, λύνει τη σιωπή του στο «Crash» και σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα με χειμαρρώδη σάτιρα και δηλητήριο κόμπρας.

Ο σούπερ σταρ της Ευρωπαϊκού μπάσκετ Βασίλης Σπανούλης σε μία καυτή εξομολόγηση που θα συζητηθεί. Τι λέει για τα αφεντικά του μπάσκετ στην Ελλάδα, για τα επεισόδια με τον Παναθηναϊκό και για την οικονομική κρίση.

Αποκαλυπτικό παρασκήνιο: Γιατί και με ποιους θύμωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου. Οι τεταμένοι διάλογοί της με ανθρώπους της εξουσίας. Ένα ρεπορτάζ για τις κινήσεις της σιδηράς κυρίας του επιχειρηματικού κόσμου πίσω από τις κουίντες της πολιτικής σκηνής.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ στο CRASH:

  • «Εγώ και οι ερυθρές ταξιαρχίες». Μετά από χρόνια, ο Αντόνιο Νέγκρι σπάει τη σιωπή του και αναλύει στους απεσταλμένους του περιοδικού στο Παρίσι τις Brigade Rosse, τον Αλέξη Τσίπρα, την ελληνική Αριστερά και την πολιτική σκηνή της Ευρώπης.
  • Η Kerry Kennedy, κόρη του RobertKennedy, μιλάει στο Crash για τις φυλετικές διακρίσεις στις ΗΠΑ, τον δολοφόνο του πατέρα της ενώ μοιράζεται τις σκέψεις της για την Ελλάδα και τον Αλέξη Τσίπρα.
  • Ο διευθυντής σύνταξης της LIBERATION, LaurentJoffrinσχολάζει το ευρωπαϊκό πολιτικό σκηνικό και ομολογεί: «Δεν θα τα χαλάσουμε με τους γερμανούς για την Ελλάδα».
  • Ο αρχισυντάκτης της  CharlieHebdo, Gerard Biard από τα προσωρινά γραφεία της σατυρικής εφημερίδας μιλά με συγκίνηση και δύναμη ζωής για την καθημερινότητα μετά το μακελειό, τον Ολάντ και τον Αλέξη Τσίπρα.
  • Ο πρώην ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ για την ελευθερία του Λόγου, FrankLaRue, μιλά για τον ρόλο των ΜΜΕ, το μέλλον των δημοσιογράφων, την ελληνική κρίση και  την χαμένη δεκαετία των χωρών, που διέσωσε το  ΔΝΤ.
  • Αποκλειστικά από το Παρίσι, η Κυβέλη Καστοριάδη, κόρη του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου Κορνήλιου Καστοριάδη εξιστορεί άγνωστες πτυχές από τη ζωή και το έργο του πατέρα της και τις δολοφονικές απόπειρες που τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ στο διπλό CRASH που κυκλοφορεί:

  • Συνέντευξη – εξομολόγηση της Ντόρας Μπακογιάννη: «Σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα».  Στην συνομιλία της με τον Μανώλη Κοττάκη αποκαλύπτει πολλά και δίνει απαντήσεις για τις επόμενες κινήσεις της.
  • Συνέντευξη – δυναμίτης του Γιάννη Πανούση  που θα δημιουργήσει ωστικά κύματα στην κεντρική πολιτική σκηνή και πλήθος αντιδράσεων εντός του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη Ραχήλ Μακρή…
  • Δήλωση βόμβα του Αλέξη Μητρόπουλου: «Ποτέ δεν είχαμε σχέδιο για ρήξη στον ΣΥΡΙΖΑ».
  • Ο Ηλίας Κασιδιάρης από το περιστύλιο της Βουλής σοκάρει: «Θα στηρίξουμε το ΣΥΡΙΖΑ αν ανέβει στο ρωσικό άρμα» Τι λέει, για τη δίκη, τη ζωή στη φυλακή και τις σχέσεις του με πολιτικά πρόσωπα.
  • Μιλάνε ακόμη: Παναγιώτης Κουρουμπλής, Αλέκος Καλύβης, Απόστολος, Τζιτζικώστας, Νικήτας Κακλαμάνης, Λευτέρης Κρέτσος, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Έλενα Κουντουρά.
  • Υπογράφουν άρθρα –παρεμβάσεις:  Δημήτρης Σταμάτης, Γιάννης Ματζουράνης και Βασίλης Πριμηκύρης.

Ακόμα:

  • Ο ανατρεπτικός Γιάννης Ζουγανέλης σε μια από τις σπάνιες φορές που λύνει την σιωπή του, ξεσπάει μέσα στον Προαστιακό χαρακτηρίζοντας  «εγκληματίες της ελληνικής πολιτικής ζωής» όσους κατέστρεψαν τη χώρα.
  • Η Μάρα Ζαχαρέα «καρφώνει» αστέρες της TV,  αποκαλύπτει προσωπικά μυστικά της και περιγράφει την περιπετειώδη σχέση της με άλλη μεγάλη κυρία των δελτίων ειδήσεων.
  • Μετά από ειδικό αίτημα στις αρμόδιες αμερικανικές αρχές, ο πρώην πράκτορας της CIAΤζον Κυριάκου, μιλάει για τα παιχνίδια κατασκόπων και τρομοκρατών στην Αθήνα.
  • Μην χάσετε ακόμα στο Crash πλούσιο ρεπορτάζ 300 σελίδων
  • «Το scanning του Πούτιν σε 5 Έλληνες πρωθυπουργούς»: Ένα συγκλονιστικό παρασκηνιακό ρεπορτάζ για το πώς οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες συγκέντρωναν πληροφορίες για τους πέντε Έλληνες πρωθυπουργούς!
  • Όλο το παρασκήνιο της σύγκρουσης των καναλαρχών με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΑΝΑΛΥΣΗ: Πώς ο πόλεμος των αγωγών φουντώνει τους εθνικισμούς στα Βαλκάνια. Ποιοι θέλουν ανατροπή του Γκρουέφκσι στα Σκόπια.

 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Γιατί αγρίεψαν τόσο οι Αμερικανοί για τον Σάββα Ξηρό; Για πρώτη φορά το Crash δημοσιεύει απόρρητες εκθέσεις αμερικανικών υπηρεσιών για το κυνήγι μελών της 17Ν, που εξακολουθούν να αναζητούνται.

ΘΕΜΑ: Μπαρτσελόνα, ο «Μίδας» που γεμίζει με χρυσάφι τη Καταλονία. Οικονομικά στοιχεία που προκαλούν ίλιγγο μετά και την κατάκτηση του ChampionsLeague.

Σκάνδαλο FIFA! Το βαθύ λαρύγγι που έριξε τον Μπλάτερ από την «καρέκλα» και ο νέος ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ – Ρωσίας, αυτή τη φορά στο… ποδόσφαιρο!

ΑΝΑΛΥΣΗ από τον διευθυντή ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου FOX της Τουρκία. Ο Ντογάν Σεντούρκ εξηγεί τους λόγους που το κόμμα του Ερντογάν «ηττήθηκε» στις τελευταίες εκλογές.