current views are: 10

2 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση13:12

Βαρουφάκης: Δεν είναι πρέπον να στηθώ στην ουρά με τους συνταξιούχους για τα 60 ευρώ (Βίντεο)

Λιτό βίο διάγει ο υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος αποκάλυψε πως δεν σήκωσε τα 60 ευρώ που του αναλογούν. 

Δημοσίευση 13:12’
αρθρο-newpost

Λιτό βίο διάγει ο υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος αποκάλυψε πως δεν σήκωσε τα 60 ευρώ που του αναλογούν. 

Λιτό βίο διάγει ο υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος αποκάλυψε πως δεν σήκωσε τα 60 ευρώ που του αναλογούν. 

Στη συνέντευξή του στο Bloomberg ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι δεν είναι πρέπον για τον ίδιο και τη σύζυγό του να σταθεί μαζί με τους συνταξιούχους στην ουρά για τα 60 ευρώ. 

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν πήγε σε ΑΤΜ για να σηκώσει 60 ευρώ από την τράπεζα, όπως κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι πολίτες της χώρας μετά την επιβολή των capital controls.

Ο υπουργός οικονομικών απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι «πρώτον δεν έχω χρόνο και δεύτερον θεωρώ ότι δεν είναι πρέπον για μένα να σταθώ στην ουρά» σημειώνοντας μάλιστα ότι ο ίδιος και η σύζυγός του «πρέπει να είναι οι μόνοι Ελληνες που δεν έχουν πάει σε ΑΤΜ». 

Κατόπιν σχετικής ερώτησης ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι διάγει λιτό βίο με τη σύζυγό του γιατί πηγαίνει «από τη μία σύσκεψη στην άλλη»…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Α.Κ.


σχετικα αρθρα