current views are: 3

6 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση07:54

Καρέ – καρέ η βάπτιση της πριγκίπισσας Charlotte!

Πριγκιπικά βαφτίσια πραγματοποίηθηκαν την Κυριακή στη Βρετανία.

Δημοσίευση 07:54’
αρθρο-newpost

Πριγκιπικά βαφτίσια πραγματοποίηθηκαν την Κυριακή στη Βρετανία.

Πριγκιπικά βαφτίσια πραγματοποίηθηκαν την Κυριακή στη Βρετανία.

Η πριγκίπισσα Charlotte, η κόρη της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ βαπτίστηκε με κάθε επισημότητα, με βασιλικές τιμές και έθιμα σε μια τελετή, όπου έδωσε το παρών όλη η βασιλική οικογένεια. Ο μόνος που έλειπε ήταν ο θείος της, πρίγκιπας Χάρι, καθώς βρίσκεται στην Αφρική.

Η τελετή, πραγματοποιήθηκε  στην εκκλησία St Mary Magdalene στο Sandringham σε κλειστό κύκλο, ενώ πλήθος κόσμου παρακολουθούσε από τον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας.

Η πριγκίπισσα  Charlotte βαπτίστηκε  με ένα φόρεμα από δαντέλα και σατέν, πιστό αντίγραφο εκείνου του που φόρεσε η μεγαλύτερη κόρη της Βασίλισσας Βικτωρίας, η Victoria, το 1841.

Μαζί φυσικά ήταν και ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ, που κρατούσε ο μπαμπάς του από το χέρι, και έκλεψε ακόμα και αυτή την φορά όλες τις εντυπώσεις, με το κόκκινο σορτσάκι του.

Oι πέντε εκλεκτοί, που έσπευσαν να δώσουν και επίσημα το όνομα στη μικρή πριγκίπισσα ήταν η ανιψιά της Νταϊάνα Λάουρα Φέλοερς, η οποία είναι κόρη της μεγαλύτερης αδελφής της Νταϊάνα , η πολύ καλή φίλη της Kέιτ Μίντλετον, Σόφι Κάρτερ, οι πολύ καλοί φίλοι του Γουίλιαμ, Τόμας Βαν Στράουμπενζ, και Τζέιμς Μιντ και τέλος ο ξάδερφος της Kέιτ, Άνταμ Μίντλετον.