current views are: 5

6 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση16:12

Κλειστές οι τράπεζες Τρίτη και Τετάρτη – Στα 60 ευρώ παραμένει το όριο αναλήψεων

Παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη τα μεσάνυχτα η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την τραπεζική αργία, ενώ παραμένει το όριο αναλήψεων στα 60 ευρώ.

Δημοσίευση 16:12’
αρθρο-newpost

Παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη τα μεσάνυχτα η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την τραπεζική αργία, ενώ παραμένει το όριο αναλήψεων στα 60 ευρώ.

Παρατείνεται με υπουργική απόφαση μέχρι την Τετάρτη τα μεσάνυχτα η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την τραπεζική αργία, ενώ παραμένει το όριο αναλήψεων στα 60 ευρώ.

Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους υπό τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα και τη συμμετοχή της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη.

Στη διάρκεια των δύο επομένων ημερών (Τρίτη-Τετάρτη), θα λειτουργήσουν ακριβώς τα ίδια τραπεζικά υποκαταστήματα για την παροχή των ίδιων τραπεζικών υπηρεσιών.

Όπως ανέφερε ο κ. Μάρδας, συντάσσεται και θα ανακοινωθεί η νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τη λειτουργία των τραπεζικών καταστημάτων που θα περιλαμβάνει την παροχή διευρυμένων υπηρεσιών από το δίκτυο των τραπεζικών υποκαταστημάτων.

Η κυρία Κατσέλη επεσήμανε, επίσης ότι θα εκτιμηθεί και η σημερινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αναφορικά με την παροχή ρευστότητας στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και ανάλογα θα κριθεί, εάν θα αλλάξουν οι αποφάσεις.


σχετικα αρθρα