current views are: 4

15 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση22:14

Μεϊμαράκης: Δίνετε το μήνυμα ότι τόσο καιρό διαπραγματευόσαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης για τους χειρισμούς στη διαπραγμάτευση.

Δημοσίευση 22:14’
αρθρο-newpost

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης για τους χειρισμούς στη διαπραγμάτευση.

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης για τους χειρισμούς στη διαπραγμάτευση.

«Το μήνυμα που στέλνετε τόσο καιρό, ειναι οτι διαπραγματεύστε τόσο καιρό με τους βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, αλλα η διαπραγμάτευση ειναι με τους έξω» υπογράμμισε.

«Ο κύριος “Ολαντρέου” ήδη ψήφισε, ενώ εσείς κάποτε τον κοροϊδεύατε» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Εμείς ξέραμε τι σημαίνει διαπραγμάτευση, εσείς δεν ξέρατε» σημείωσε λέγοντας, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα ότι «είχατε ευνοϊκότερη μεταχείριση από τους ευρωπαίους συγκριτικά με εμάς».

Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε:

Γνωρίζατε η δεν γνωρίζατε οτι όταν τελειώνει το προγράμμα δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει η ΕΚΤ και οτι θα κλειναν οι τράπεζες; Άρα ποιος έκλεισε τις τράπεζες; Και ποιος υπέγραψε να κλείσουν; Και ποιο είναι το καινούριο; Οι ουρές και οι κλειστές τράπεζες;

Σας ψήφισε για κάτι καινούριο ο λαός σύμφωνα με τις ψεύτικες υποσχέσεις που υποκλέψατε την ψήφο του λαού. Δεν εκπλήσσομαι γιατί οι βουλευτές σας θα ψηφίσουν όχι, εσείς τους γαλουχήσατε.

«Η ΝΔ σας δίνει τη στήριξη της ευρωπαϊκής πορείας, αλλά συνεννόηση χρειάζεται και σε άλλα σοβαρότερα θέματα, όπως της Παιδείας και της Υγείας. Αισθάνομαι ότι μας έχετε πιάσει και για χαζούς. Μην παρεξηγείτε την αστική ευγένεια απέναντι σε όλα αυτά. Δεν ειναι αδυναμία, είναι πολιτική δύναμη, να σας πούμε “ναι” προχωρείτε στην Ευρώπη» ανέφερε. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε ότι «το 251 μέτρησε, και κάποιοι μιλάνε για πραξικόπημα και ο κίνδυνος δεν πέρασε, γιατί περιμένουμε και το άλλο νομοσχέδιο και τελική συμφωνία το Σεπτέμβριο. Ειναι καλύτερη μια κακή συμφωνία από μια μη συμφωνία, αλλά φέρνει υπογραφή Τσίπρα-Καμμένου και πρέπει να βρείτε μηχανισμό να την υλοποιήσετε. Πρέπει να βρείτε τρόπο να την κάνουμε καλύτερη. Και πρέπει το Σεπτέμβριο, να λήξει και το Grexit».

Ο κ. Μεϊμαράκης πρόσθεσε:

Το “ναι” το δικό μας ειναι χώρις συναλλαγές, αλλά δεν ταυτιστήκαμε και δεν ταυτιζόμαστε με τα συγκεκριμένα μέτρα.

Μας είπατε τωρα μάθατε. Αλλα τα δίδακτρα κοστίζουν δισ. και τα πλήρωσε ο ελληνικός λαός. Και να μας πουν όσοι δεν ψήφισαν ΠτΔ, αυτό είναι το καλύτερο; Η το e-mail Χαρδούβελη. Εμείς ψηφίζουμε “ναι” στην πορεία της Eυρώπης, χωρίς παζαρέματα.

Καλά θα το πάτε εσείς αλλα χώρος εγγύηση της ΝΔ δεν θα το προχωρήσετε. Όποτε θέλετε τολμήστε το.

«Δεν πήρατε τίποτα παραπάνω για το χρέος σε σχέση με τη συμφωνία του 2012», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης σε νέα του παρέμβαση.


σχετικα αρθρα