current views are: 3

21 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση16:33

Καυγάς Γεωργιάδη- Αντώναρου στο Twitter για την ηγεσία της ΝΔ (φωτό)

Άγριος καυγάς ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και του Ευάγγελου Αντώναρου για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσίευση 16:33’
αρθρο-newpost

Άγριος καυγάς ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και του Ευάγγελου Αντώναρου για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Άγριος καυγάς ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και του Ευάγγελου Αντώναρου για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Άντωναρος άρχισε πρώτος τα τιτιβίσματα επαινώντας τον πρόεδρο της ΝΔ σχτικά με τις απόψεις του και τη στάση του για να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του κόμματος τονίζοντας: «Απόλυτα σωστή η άποψη Μεϊμαράκη ότι τον Πρόεδρο τον εκλέγει η κομματική βάση κι όχι ο κάθε περαστικός. Είναι και πάγια δική μου άποψη». Το εν λόγω tweet ανήρτησε στον λογαριασμό του ο Άδωνις Γεωργιάδης γεγονός που προκάλεσε σωρεία σχολίων.

Στη συνέχεια λοιπόν ο κ. Αντώναρος έγραψε με αιχμές:

«Έπεσαν οι μάσκες. Σκυλιάζουν οι απο ακροδεξιά ορμώμενοι αλεξιπτωτιστές γιατί ο Μειμαράκης τόνισε ότι η ΝΔ θα ακολουθήσει τον μεσαιο δρόμο. Μάλλον δεν αντιλαμβάνονται ότι αναπαράγοντας σχόλια που τους εκφράζουν αποδεικνύουν πόσο αναιμική είναι η σχέση τους με τη Κεντροδεξιά».

Ο κ. Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να απαντήσει σημειώνοντας: Όσα και να γράφεις για μένα τα ανεβάζω, διότι δεν μπορείς να με βλάψεις. Ζήτα και κανένα συγγνώμη.

Και ο κ. Γεωργιάδης κατέληξε: Στην συζήτηση που άνοιξε περί Μεσαίου Χώρου, σέβομαι όλες τις απόψεις, αλλά είμαι Δεξιός! Τιμή μου και καμάρι μου και δεν ντρέπομαι για αυτό!

Αναλυτικά η συζήτηση

 

*Σημείωση σύνταξης newpost: Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σταματήσουν εδώ…


σχετικα αρθρα