current views are: 5

26 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση03:27

Με ζέστη αλλά και βροχές ο καιρός σήμερα

‘Ηλιο αλλά και ασθενείς ανέμους θα έχει ο καιρός σήμερα Κυριακή, σε όλη σχεδόν τη χώρα, ωστόσο μετά το μεσημέρι αναμένεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ηπειρωτικά. 

Δημοσίευση 03:27’
αρθρο-newpost

‘Ηλιο αλλά και ασθενείς ανέμους θα έχει ο καιρός σήμερα Κυριακή, σε όλη σχεδόν τη χώρα, ωστόσο μετά το μεσημέρι αναμένεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ηπειρωτικά. 

‘Ηλιο αλλά και ασθενείς ανέμους θα έχει ο καιρός σήμερα Κυριακή, σε όλη σχεδόν τη χώρα, ωστόσο μετά το μεσημέρι αναμένεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ηπειρωτικά.                                                                                                            

Στη Θράκη και στη Μακεδονία αναμένονται, αρχικά αίθριος καιρός και από το μεσημέρι και μετά, κατά τόπους νεφώσεις και στα ορεινά μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 με 37 βαθμούς.                           
 
Στην Ήπειρο και στη δυτική Στερεά το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν λίγες σποραδικές  βροχές και στα βουνά πιθανόν καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα ανεβεί κατά 2 περίπου βαθμούς.                                               
 
Στα νησιά του Ιονίου προβλέπεται  καλοκαιρία με ηλιοφάνεια και βορειοδυτικούς ανέμους 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 31 βαθμούς.                                                                                                             
Στην Πελοπόννησο αναμένονται, στα πεδινά αίθριος καιρός, στα ορεινά απογευματινές μπόρες. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως 36 βαθμούς.                                                                                                                                                         
Στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 32 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ.                                   
Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες καλοκαιρία. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί με ένταση 3 με 4 και στο Καστελλόριζο, τη Ρόδο και τη Σύμη 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 και στα ανατολικότερα στους 33 βαθμούς.                                                                                                               
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια το πρωί καθαρός ουρανός, το απόγευμα πρόσκαιρες νεφώσεις και, στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς, σποραδικές μπόρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα πεδινά στους 35 με 37 βαθμούς και στο Καρπενήσι στους 31 βαθμούς.
 
Στην Αττική  αναμένονται, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι και άνεμοι 2 με 4 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν έως και 36 βαθμούς.   
                                                                                             
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατεί το πρωί αίθριος καιρός, ενώ το απόγευμα θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

σχετικα αρθρα