current views are: 8

30 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση16:54

Σε «διαρκή εγρήγορση» η Νέα Δημοκρατία – Στις 17 Οκτωβρίου η Εθνική Συνδιάσκεψη

Συνεδρίασε σήμερα, υπό την προεδρία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκου, το Διαγραμματειακό Συντονιστικό Όργανο του κόμματος.

Δημοσίευση 16:54’
αρθρο-newpost

Συνεδρίασε σήμερα, υπό την προεδρία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκου, το Διαγραμματειακό Συντονιστικό Όργανο του κόμματος.

Με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις και το κρίσιμο φθινόπωρο συνεδρίασε σήμερα, υπό την προεδρία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκου, το Διαγραμματειακό Συντονιστικό Όργανο του κόμματος.

Kατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συμφωνήθηκε ότι «το κόμμα θα βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση» σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που επισημαίνει ότι αποφασίστηκε να γίνουν όλες οι αναγκαίες προετοιμασίες προκειμένου να μπουν σε εφαρμογή, με το καλύτερο τρόπο, οι παρακάτω αποφάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη:

1ον Να ξεκινήσουν, από την 1η Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές παλαιών και νέων μελών στη Νέα Δημοκρατία.

2ον Να πραγματοποιηθεί, στις 4 Οκτωβρίου, επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, Προσυνδιάσκεψη στη Θεσσαλονίκη με θέμα την ανασυγκρότηση της Παράταξης με βάση τις ιδεολογικές μας αρχές.

3ον Να πραγματοποιηθεί, στις 17 Οκτωβρίου, Εθνική Συνδιάσκεψη στην Αθήνα.

4ον Να αρχίσει, στο αμέσως επόμενο διάστημα, η προετοιμασία για τη συγκρότηση νέας ολοκληρωμένης πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για τη χώρα, η κατάρτιση Ελληνικού Σχεδίου με στόχο την ανάταξη της Οικονομίας και της Κοινωνίας.

5ον Να ανασυσταθεί η Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού με επικεφαλής τον καθηγητή και πρώην υπουργό κ. Τάκη Σκανδαλάκη, προκειμένου να χαραχθεί εθνική στρατηγική στο θέμα του Απόδημου Ελληνισμού. Επισημάνθηκε σχετικά ότι η απόφαση αυτή αποτελεί ένδειξη σεβασμού στην Ομογένεια και αναγνώριση της προσφοράς της στο Έθνος.

Τέλος, υπογραμμίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η Νέα Δημοκρατία απευθύνεται στο κοινωνικό και μεταρρυθμιστικό κέντρο.

 


σχετικα αρθρα