current views are: 7

31 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση11:39

Η επίθεση νεαρών στην Καϊλή στην Αντίπαρο και η απάντηση

Φραστική επίθεση δέχτηκε η Εύα Καϊλή στην Αντίπαρο από ομάδα νεαρών ατόμων που ζήτησαν να φύγει από το νησί. 

Δημοσίευση 11:39’
αρθρο-newpost

Φραστική επίθεση δέχτηκε η Εύα Καϊλή στην Αντίπαρο από ομάδα νεαρών ατόμων που ζήτησαν να φύγει από το νησί. 

Φραστική επίθεση δέχτηκε η Εύα Καϊλή στην Αντίπαρο από ομάδα νεαρών ατόμων που ζήτησαν να φύγει από το νησί. 

Σύμφωνα με το indymedia, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και η παρέα της αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν. Η ευρωβουλευτής ωστόσο μέσω Facebook διαψεύδει ότι έφυγε από την Αντίπαρο και εξηγεί ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια συνομιλία με 15 χρονα…

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε κείμενο στο indymedia που υπογράφει ο «’Ανανδρος»:

Την Τεταρτη 29/7 στα Σοκακια της χωρας της Αντιπαρου ,ομαδα 7 ατομων  επιτεθηκαμε  Φραστικα και διωξαμε την Ευροβουλευτη του πασοκ Ευα Καιλη ,Οταν εντοπιστηκε να περπατα ανεμελη χωρις συνοδεια μπραβων (παρά μόνο συνοδεία καποιων τζιτζιφιογκων φιλων της που φωναζαν ειμαστε ολοι Ελληνες στα σοκακια της Αντιπαρου. Της επισημαναμε την ηθικη της αυτουργια σε 7.000 αυτοκτονιες  και απαιτησαμε να εξαφανιστει απο το σημειο και να επιστρεψει μονο με συνοδεια Μπραβων. Καποιος απο την παρεα της πασοκας τηλεφωνησε σε δυο ατομα της νυχτας απο το νησι οι οποιοι ηρθαν διακριτικα να ελεγξουν την κατασταση και οι ιδιοι αργοτερα επιτεθηκαν με χυδαια σεξιστικα σχολια οπως δεν σ’αρεσει να σε γαμανε δεξιοι?!Σε συντροφισα που συμμετειχε  προηγουμενως στην δραση,οταν την βρηκαν μονη. Για εμας απο σημερα  ξεκιναει μια καινουργια πολεμικη με αυτους που πνίξαν τον τοπο στο αιμα και τα τσιρακια τους. Πασοκ και μπουζουκια τελος.

Η απάντηση της ευρωβουλευτού στο Facebook

Διαβάζω τα εξής παράλογα σήμερα: 
1.Αυτοαποκαλούμενος “Άνανδρος” ισχυρίζεται πως μου επιτέθηκαν (!) ..χωρίς να έχω καταγγείλει καμία επίθεση
2.Πως με εκδίωξαν από το νησί, στο οποίο παρέμεινα παραδόξως..
3.Πως έπρεπε να έχω “μπράβους” μαζί μου..κι ενώ δεν είχα, μετά τους συναντήσανε..(;!)
4.Πως μου επισήμανε πως οι κυβερνήσεις κλέβουν & ο κόσμος δεν έχει λεφτά για φαγητό, ενα παιδάκι 15ετών μασώντας ένα σάντουιτς..όντως εκνευρισμένο γιατί άθελα μου χαμογέλασα με την χαριτωμένη εικόνα να έχω ξαφνιάσει 5-6 αγόρια και ένα συμπαθέστατο κορίτσι. 
5.Διάλογος ελάχιστων λεπτών ήταν και όχι επίθεση.. Μου προκάλεσε μόνο θλίψη, γιατί είναι πραγματικά μεγάλες οι ευθύνες των πολιτικών και της εκπαίδευσης στην χώρα μας.. 
Ίσως πάλι φταίει η ζέστη..
Συγνώμη παιδιά..και Άνανδρε


σχετικα αρθρα