current views are: 11

23 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση11:04

Βγήκε από τα ρούχα του ο Ντ. Τραμπ: «Βγάλτε από το γήπεδο αυτή τη στιγμή το καθίκι. Έξω! Απολύεται!»

Δεν έχει προηγούμενο το ξέσπασμα του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος τα έβαλε ακόμη και με παίκτες του NFL

Δημοσίευση 11:04’

Δεν έχει προηγούμενο το ξέσπασμα του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος τα έβαλε ακόμη και με παίκτες του NFL

Δεν έχει προηγούμενο το ξέσπασμα του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος τα έβαλε ακόμη και με παίκτες του NFL. Ο «Πλανητάρχης» προκάλεσε αίσθηση με την απίστευτη επίθεση, σε ομιλία του στην Αλαμπάμα.

Ο λόγος του ξεσπάσματος του Αμερικανού προέδρου είναι η συνήθεια παικτών του αμερικανικού ποδοσφαίρου να γονατίζουν κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Δεν θα σας άρεσε να δείτε έναν από τους ιδιοκτήτες ομάδων του NFL, όταν κάποιος δεν σέβεται τη σημαία μας, να λέει: ”Βγάλτε από το γήπεδο αυτή τη στιγμή αυτό το καθίκι. Εξω! Απολύεται!”», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, σε μία συγκέντρωση υποστήριξης του Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Λούθερ Στρέιντζ.

«Ξέρετε, κάποιοι ιδιοκτήτες θα το κάνουν αυτό. Και δεν το ξέρουν, αλλά θα γίνουν οι πιο δημοφιλείς σε αυτή τη χώρα», συνέχισε ο Τραμπ, ο οποίος δεν σταμάτησε εκεί την κριτική του για το NFL, καθώς απέδωσε την πτώση της τηλεθέασης στις αλλαγές των κανονισμών που έχουν υιοθετηθεί ώστε το παιχνίδι να είναι λιγότερο βίαιο και να περιοριστούν οι τραυματισμοί στο κεφάλι.

«Καταστρέφουν το παιχνίδι. Αυτό θέλουν να κάνουν. Θέλουν να χτυπήσουν», υποστήριξε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Ο Ντόναλντ Τραμπ πήγε και ένα βήμα παρακάτω καλώντας του Αμερικανούς πολίτες να φεύγουν από το στάδιο, αν δουν έναν παίκτη να γονατίζει κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: O Colin Kaepernick (στο Κέντρο) ξεκίνησε αυτό το «κίνημα» πριν από περίπου ένα χρόνο

«Εγγυόμαι ότι θα σταματήσει. Απλά μαζέψτε τα και φύγετε», πρόσθεσε.  

Ο Κόλιν Καεπέρνικ είναι ο… πατέρας του κινήματος που ξεκίνησε πέρυσι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία και τις φυλετικές διακρίσεις και από τότε τον ακολούθησαν αρκετοί.


σχετικα αρθρα