ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν συζητάει τα σενάρια διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος

Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου 2011, 17:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δεν συζητάει τα σενάρια διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος
Facebook Twitter Whatsapp

Την δική του απάντηση στα σενάρια περί διαδοχής του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Παπανδρέου με ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του ΠΑΣΟΚ.

Την δική του απάντηση στα σενάρια περί διαδοχής του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Παπανδρέου με ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του ΠΑΣΟΚ. «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, ενδιαφέρεται για την ομαλή εξέλιξη, την σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα της μεγάλης προσπάθειας που έχει αναλάβει για την έξοδο της χώρας από την κρίση και για την διαμόρφωση των καλύτερων δυνατών όρων και προϋποθέσεων για την αλλαγή του πολιτικού, διοικητικού και αναπτυξιακού μοντέλου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Στο πλαίσιο αυτό, απαιτείται συνέπεια και συγκέντρωση όλων των δυνάμεων της χώρας στην υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης - 27ης Οκτωβρίου και ικανοποίηση των υποχρεώσεων και των δεσμεύσεων που απορρέουν από αυτές, προκειμένου να καταβληθεί η 6η δόση και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την σύναψη του νέου χρηματοδοτικού προγράμματος».

«Η επιτυχία της κυβέρνησης, η σταθερή πορεία της χώρας, η σταθερή πορεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελούν προτεραιότητα για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Α. Παπανδρέου», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

 «Οτιδήποτε άλλο, όπως αναφορές ή σχόλια σε πάσης φύσεως ΜΜΕ, δεν απηχούν παρά διαθέσεις, προθέσεις και σχεδιασμούς άλλων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Είναι πασιφανές ότι ο κ. Παπανδρέου θέλει με αυτό τον τρόπο να κλείσει- προς το παρόν τουλάχιστον- την έντονη φημολογία των τελευταίων ημέρων ότι ετοιμάζεται να παραιτηθεί από πρόεδρος του κόμματος και και να κινήσει τις διαδικασιες διαδοχής του.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλης Καρχιμάκης ο οποίος με δήλωσή του σε κυριακάτικη εφημερίδα διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση να μην υπάρχει βιασύνη για τις εξελίξεις στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

«Η μάχη για τη σωτηρία και την αλλαγή της Ελλάδας συνεχίζεται με τη δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας και εθνικής συνευθύνης υπό τον Λουκά Παπαδήμο. Ο Γιώργος Παπανδρέου και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, που σήκωσαν στους ώμους τους το βάρος της εθνικής προσπάθειας μέχρι σήμερα, αποτελούν τους εγγυητές της συνέχισης αυτής της προσπάθειας από τη κυβέρνηση συνεργασίας».




Σχετικά Θέματα: 

Δεν συζητάει τα σενάρια διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος