current views are: 2

20 Μαΐου 2014
Δημοσίευση05:00

Σουρωτήρι: παρά τω Κορυδαλλώ

Το Σουρωτήρι δημιουργήθηκε το 2010 στον Κορυδαλλό και πολύ σύντομα κατάφερε να γίνει στέκι πολλών ανώνυμων αλλά και επώνυμων. 
Η επιτυχία του οφείλεται στο ότι κατάφερε να συνδυάσει τους σπιτικά μαγειρεμένους μεζέδες του με ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με ένα φιλικό σερβίρισμα και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές.

Δημοσίευση 05:00’
αρθρο-newpost

Το Σουρωτήρι δημιουργήθηκε το 2010 στον Κορυδαλλό και πολύ σύντομα κατάφερε να γίνει στέκι πολλών ανώνυμων αλλά και επώνυμων. 
Η επιτυχία του οφείλεται στο ότι κατάφερε να συνδυάσει τους σπιτικά μαγειρεμένους μεζέδες του με ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με ένα φιλικό σερβίρισμα και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές.

Το Σουρωτήρι δημιουργήθηκε το 2010 στον Κορυδαλλό και πολύ σύντομα κατάφερε να γίνει στέκι πολλών ανώνυμων αλλά και επώνυμων. 
Η επιτυχία του οφείλεται στο ότι κατάφερε να συνδυάσει τους σπιτικά μαγειρεμένους μεζέδες του με ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με ένα φιλικό σερβίρισμα και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές. Πρόκειται για ένα ζεστό μεζεδοπωλείο με ζωντανή ελληνική μουσική, με πολύ χορό και λουλουδοπόλεμο στο οποίο γίνεται ο χαμός, και όταν η πίστα γεμίζει από λουλούδια, και ο χορός ανεβαίνει στα τραπέζια! Η κουζίνα αγαπάει το κρέας, τα κρασιά και κινείτε στις ελληνικές και μεσογειακές σπεσιαλιτέ. Η Ομάδα του Ucook.gr πήγε και δοκίμασε τις υπέροχες γεύσεις στο Σουρωτήρι και σας το προτείνουμε! Κόστος κατ’ άτομο 17-25 ευρώ.

Σουρή 62 & Πλαστήρα, Πλατεία Ελ. Βενιζέλου, Κορυδαλλός
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210.49.42.404
 


σχετικα αρθρα