ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

"Ζείδωρον"

Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου 2010, 09:20 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
"Ζείδωρον"
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Γιώργος Δημητριάδης με το «Ζείδωρόν» του, ήταν από τους πρώτους που κατέβηκαν στην περιοχή με όνειρα αναβάθμισης και ένα ποιοτικό όραμα για το μέλλον του ελληνικού μεζέ.

Ο Γιώργος Δημητριάδης με το «Ζείδωρόν» του, ήταν από τους πρώτους που κατέβηκαν στην περιοχή με όνειρα αναβάθμισης και ένα ποιοτικό όραμα για το μέλλον του ελληνικού μεζέ.

Το ότι το «Ζείδωρον» στέκει ακόμη στα αξιοπρεπή του πόδια, είναι κάτι σαν άθλος. Βολευτείτε στην περαντζάδα ή καλύτερα πίσω, στη γαλήνια εσωτερική αυλή με την ευρωπαϊκή αύρα, που ταιριάζει καλύτερα στο γαλλικό ταμπεραμέντο του Αλέξανδρου Γιώτη, ο οποίος επιμελείται το μενού.

Συνδυάζει την κλασική ταβέρνα με το μοντέρνο εστιατόριο. Aρνίσιες κοτολέτες με ντομάτα, ψητός σολομός με σoς σαφράν και καλό χύμα κρασί.

Αξίζει να δοκιμάσετε σαλάτα θαλασινών με ψητά λαχανικά και σάλτσα Μαυροδάφνης, πανακότα ντομάτας, μανιάτικη σαλάτα με σύγκλινο, πορτοκάλι και κύμινο, ποικιλία μανιταριών με κουκουνάρι και βαλσαμικό, κοπανιστή με σταφίδες, καρύδι, και μέτζο κρασί Σαντορίνης, κοτόπουλο φιλέτο με κρούστα μαστίχας, κρέμα αμυγδάλου με γλυκό τριαντάφυλλο και κρόκο Κοζάνης.

Ζείδωρον
Τάκη 10 & Αγ. Αναργύρων
210-32.15.368
Τιμή: 15 - 25 €