ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

Θέατρο «Μεταξουργείο»

Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου 2012, 08:22 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θέατρο «Μεταξουργείο»
Facebook Twitter Whatsapp
Ακούγεται λίγο σουρεαλιστικό να ρωτάς την Άννα Βαγενά για το τι τρέχει στο θέατρο «Μεταξουργείο»...
Ακούγεται λίγο σουρεαλιστικό να ρωτάς την Άννα Βαγενά για το τι τρέχει στο θέατρο «Μεταξουργείο»...
και (αφού αναφερθεί στην επιθεώρηση «Όσα παίρνει ο άνεργος», και στην κωμωδία «Η Άλωση της Κωσταντίας» που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 7/12) να σου λέει «Έχουμε το καλύτερο σουβλάκι!». Πράγματι. Αυτό τον καιρό στην αυλή της οδό Ακαδήμου ψήνουν καλαμάκια στα κάρβουνα- κοτόπουλο και χοιρινό.

Τα σερβίρουν με ψωμάκι και κοστίζουν € 2. Βγαίνεις από την παράσταση και η τσίκνα σε πιάνει… από τη μύτη. Τώρα που κρύωσε ο καιρός μπορείτε να δοκιμάσετε και μια after theatre κουταλιά θεσσαλικού τραχανά με τηγανητό ψωμάκι (€ 3,5) –αυτές τις δυο επιλογές έχετε, τραχανά και σουβλάκι- καθισμένοι στο ζεστό εστιατόριο του θεάτρου χαζεύοντας οικογενειακά στιγμιότυπα, παραστάσεις και αγαπημένους ηθοποιούς.

Μετά τη «Φιλουμένα Μαρτουράνο» του Εντουάρντο ντε Φιλίππο τον είχα πρωτοδοκιμάσει.

(Ακαδήμου 14-16, Μεταξουργείο, 210-5238053)


Πηγή: athinorama.gr