ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

Wine Not?

Δημοσίευση 8 Μαΐου 2015, 08:02 / Ανανεώθηκε 7 Μαΐου 2015, 21:40
Wine Not?
Facebook Twitter Whatsapp

Πάντοτε με γνώμονα την σωστή εξυπηρέτηση και τη διάθεση για κάτι το διαφορετικό το “Wine Not?” διαθέτει μια λίστα που τη κοσμούν 90 περίπου ετικέτες κρασιών από τις οποίες οι 20 διατίθενται και σε ποτήρι.

Πάντοτε με γνώμονα την σωστή εξυπηρέτηση και τη διάθεση για κάτι το διαφορετικό το “Wine Not?” διαθέτει μια λίστα που τη κοσμούν 90 περίπου ετικέτες κρασιών από τις οποίες οι 20 διατίθενται και σε ποτήρι. Αν μπερδεύεστε με τα πολλά διαφορετικά κρασιά, δε χρειάζεται ν’ ανησυχείτε καθόλου. Στο “Wine not?” υπάρχει πάντα sommelier πρόθυμος να σας εξηγήσει τα πάντα και να σας προτείνει την ιδανική επιλογή για εσάς. 

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε εκλεκτά αποστάγματα, επιλεγμένα μπουκάλια τσίπουρο και φυσικά να τα συνοδεύσετε με ιδιαίτερα κρύα πιάτα και τις κατάλληλες γεύσεις. Εκτός από την αστείρευτη ποικιλία κρασιών η ομάδα του “Wine Not?” κατάφερε με κόπο και μεράκι να εξιτάρει τη φαντασία του κοινού με cocktail βασισμένα στο κρασί και πρωτότυπες γεύσεις όπως η λευκή sangria.

Φυσικά, οι τιμές παραμένουν σταθερά προσιτές, με το ποτήρι κρασί να κυμαίνεται από 4 έως 7€ και το ακριβότερο μπουκάλι να μην ξεπερνά τα 75€.

Αφεθείτε στην αύρα του “Wine Not?” κι απολαύστε το απόγευμα σας, απογειώστε τη βραδιά με τη παρέα ή τον/ην σύντροφο σας, κλείστε μια επαγγελματική συμφωνία, συναντήστε το φίλο μετά από καιρό ή απλά χαρείτε με τον εαυτό σας ένα ποτήρι κρασί στο πιο ξεχωριστό wine bar της Αθήνας.

Wine Not?  Καλογρέζας 12, Χαλάνδρι