ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

Μεζεδοκούτι

Δημοσίευση 11 Ιουλίου 2015, 09:01 / Ανανεώθηκε 7 Ιουλίου 2015, 10:21
Μεζεδοκούτι
Facebook Twitter Whatsapp

Το πρώην Σπίτι της Μακαρονάδας άλλαξε μορφή και έγινε Μεζεδοκούτι, ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο στο Χαλάνδρι, στην οδό Αριστοτέλους 52. 

Το πρώην Σπίτι της Μακαρονάδας άλλαξε μορφή και έγινε Μεζεδοκούτι, ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο στο Χαλάνδρι, στην οδό Αριστοτέλους 52. Το Μεζεδοκούτι προσφέρει ελληνική κουζίνα σε έναν χώρο χαλαρό με ρετρό διάθεση και διακόσμηση. Το μενού διαθέτει όλες τις σπεσιαλιτέ ελληνικής κουζίνας και μεγάλη ποικιλία από μεζεδάκια κυρίως κρεατικών.

Όσοι το έχουν επισκεφθεί ξεχωρίζουν την πεντανόστιμη τηγανιά με θυμάρι, σκόρδο και μανιτάρια αλλά και τη φωλιά μελιτζάνας που απογειώνει τον ουρανίσκο. Φυσικά αυτά είναι μόνο ένα δείγμα από τις συνταγές που θα επιλέξετε... υπάρχει η ξεχωριστή κοτοτηγανιά με σπανάκι και λιαστή ντομάτα και οι μεζέδες, ειδικά φτιαγμένοι για καλό τσίπουρο.

Αν προτιμάτε το κρασί, αξίζει να δοκιμάσετε το κρασί του εστιατορίου που θα συνδεύσει ιδανικά όλες τις επιλογές σας. Στο τέλος, ο κλασικός μαυροπίνακας περιμένει να αφήσετε το στίγμα σας, ως ευχαριστημένοι και χορτασμένοι πελάτες! 

Επιπλέον πληροφορίες Live μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 22:00
 

Πηγή: e-table