ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

«Tο Κρεοπωλείο»

Δημοσίευση 3 Απριλίου 2017, 12:21 / Ανανεώθηκε 4 Απριλίου 2017, 14:58
«Tο Κρεοπωλείο»
Facebook Twitter Whatsapp

Άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγους μήνες και ήδη έχει πάρει καλές κριτικές για την ποιότητα και την νοστιμιά του κι 

Άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγους μήνες και ήδη έχει πάρει καλές κριτικές για την ποιότητα και την νοστιμιά του κι έχει κερδίσει το δικό του φανατικό κοινό, αφού είναι ο Παράδεισος του Κρέατος στον οποίον μπορείτε να βρείτε από high end steaks μέχρι κεμπάπ και σουβλάκι! Πολύ σημαντικό είναι ότι αυτό που θα απολαύσετε είναι δική σας επιλογή από τα ολόφρεσκα κρεατικά της βιτρίνας (όπως γίνεται στο Κρεοπωλείο…). Εσείς διαλέγετε και οι έμπειροι ψήστες αναλαμβάνουν να σας τα ψήσουν αριστοτεχνικά!

Στο «Κρεοπωλείο» έχουν συνθέσει έναν χώρο που συνδυάζει την απλότητα και τη γοητεία του παραδοσιακού ψητοπωλείου με τις αρχιτεκτονικές επιταγές του σύγχρονου gourmet restaurant. Ανοιχτός και άνετος εσωτερικός χώρος με πλήρη επικοινωνία με την αυλή, ελεύθερη οπτική πρόσβαση στην κουζίνα και σύγχρονος εξοπλισμός συντήρησης με βιτρίνα όπως τα τελευταίας γενιάς κρεοπωλεία και meat markets.

Ο συνδυασμός των ξύλινων τραπεζιών ταβερνείου με τον American BBQ style διάκοσμο και πρόσοψη, δημιουργεί μια μοναδική στο είδος της post modern ατμόσφαιρα, που αποπνέει χαλαρότητα αλλά και κομψότητα, συνθέτοντας ένα ιδανικό περιβάλλον για να βρεθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, να οργανώσετε μια ξεχωριστή έξοδο με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους σας, για να γιορτάσετε γαστρονομικά μια επέτειο με τους εκλεκτούς σας καλεσμένους, ακόμα και για εταιρικές συναντήσεις όπου θα συζητήσετε το «τερπνόν μετά του ωφελίμου» και απολαυστικού!



Το μενού ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο και ειδικά τους λάτρεις του κρέατος! Ξεκινήστε με ορεκτικά όπως κολοκυθοτυρομπουκιές, μανιτάρια γεμιστά με blue cheese, ρολάκια μελιτζάνας, περικαυτή και άλλα. Συνεχίστε με πλούσιες σαλάτες όπως την "Κρεοπωλείο" (πλούσια σε λαχανικά με ηλιόσπορους και μπαλσάμικο), την "Πανδαισία" με μανούρι σχάρας ή Λάχανο, Καρότο, Πράσινο Μήλο και συνεχίστε με αρνάκι στάμνας ή μια μερίδα από Πικάνια, Τ-Bone, Σταυλίσια Μπριζόλα, Rib Eye, Strip Loin και άλλα διαλεχτά κρέατα της Ελλάδας και του εξωτερικού!

Το Team του Κρεοπωλείου

Όλα τα κρέατα που ψήνονται και σερβίρονται στο «Κρεοπωλείο» είναι δικής τους επεξεργασίας. Χάρη, στην έμπειρη ομάδα συνεργατών, είναι σε θέση να επιλέγουν τους πιο εκλεκτούς προμηθευτές και εκτροφείς, ενώ οι άνθρωποι τους, διαθέτουν πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στις τακτικές και μεθόδους προετοιμασίας του φρέσκου κρέατος για τα κάρβουνα και το ψήσιμο.

Από το τεμάχισμα στο σωστό πάχος, το «χτύπημα», την ξεκούραση του κρέατος πριν πέσει στη σχάρα, το αλάτισμα, το γαρνίρισμα, τη δημιουργία της κατάλληλης sauce ή μαρινάδας, την ετοιμασία της φωτιάς, το κάπνισμα ή το ψήσιμο της κάθε ποικιλίας κρεατικών, έως και την κατάλληλη ώρα σερβιρίσματος, πριν χάσει τα υγρά και την τρυφερότητά του και ξεραθεί, υπάρχει πάντα ένας meat maitre του Κρεοπωλείου που φροντίζει ώστε να έχετε στο πιάτο ό,τι πιο φρέσκο και γευστικό έχετε δοκιμάσει σε κρέας!

regroup.gr

Πηγή: regroup.gr