ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

Δείπνο στο Athens Marriott

Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου 2019, 12:32 / Ανανεώθηκε 10 Ιανουαρίου 2019, 12:32
Δείπνο στο Athens Marriott
Facebook Twitter Whatsapp

Μερικά από τα πιο δημοφιλή πιάτα του μενού είναι η σαλάτα με πάπια και καρπούζι, τα noodles με αστακό, οι γαρίδες tempura τυλιγμένες σε φύλλα hoba και η τραγανή πάπια με pancakes.

Στο ξενοδοχείο Athens Marriott δείπνησαν ο γνωστός πλαστικός Αθανάσιος Χριστόπουλος με την υπεύθυνη της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας Yoda Κατερίνα Κωστοπούλου.

Το φαγητό είναι καινοτόμο, αλλά απλό, με ενδιαφέρουσες γεύσεις και κάθε πιάτο υλοποιοείται με φρέσκες πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν το φαγητό τους σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας, καθώς το rooftop του Athens Marriott Hotel διαθέτει μοναδική θέα που βλέπει από τη θάλασσα μέχρι τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της πόλης.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή πιάτα του μενού είναι η σαλάτα με πάπια και καρπούζι, τα noodles με αστακό, οι γαρίδες tempura τυλιγμένες σε φύλλα hoba και η τραγανή πάπια με pancakes.

Από τα επιδόρπια ξεχωρίζουν το λεμονόχορτο μπρουλέ και η γρανίτα από λίτσι. Το ceviche bar θα σερβίρει φρέσκο ceviche, ενώ στο Playroom martini bar και στο μπροστινό cocktail bar θα σερβίρονται ποτά, με μια μεγάλη ποικιλία από σάκε και βραβευμένα ιαπωνικά ουίσκι.