current views are: 2

16 Μαΐου 2019
Δημοσίευση09:43

Γεύσεις «Γλυκάνισου» στο Symposio at Ark

 

Το βραβευμένο εστιατόριο Γλυκάνισος της Θεσσαλονίκης παραδίδει μαθήματα δημιουργικής ψαροφαγίας στις 23 Μαΐου στο γλυφαδιώτικο  Ark

Δημοσίευση 09:43’
αρθρο-newpost

 

Το βραβευμένο εστιατόριο Γλυκάνισος της Θεσσαλονίκης παραδίδει μαθήματα δημιουργικής ψαροφαγίας στις 23 Μαΐου στο γλυφαδιώτικο  Ark

Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα συνεχίζει δυναμικά. Έντεκα εστιατόρια από όλη την Ελλάδα θα παρελάσουν συνολικά από την κουζίνα και την σάλα του Ark για να μας μυήσουν σε γεύσεις και αρώματα της ελληνικής γης, μέσα από τη ματιά νέων επαγγελματιών της εστίασης.

Τα ένατο ραντεβού στο Ark έχει οριστεί για τις 23 Μαΐου και αυτή τη φορά στην κουζίνα θα βρίσκεται ο ταλαντούχος Δημήτρης Αγόρατζης από το εστιατόριο Γλυκάνισος στη Θεσσαλονίκη. Ο σεφ θα μας συστήσει μερικά από τα εμβληματικά πιάτα του, με άξονα τα «δώρα» της θάλασσας, ψάρια και θαλασσινά, σε ένα μενού που φέρνει το καλοκαίρι στο πιάτο μας.

Το μενού που θα απολαύσουμε:
Welcome Drink
Ούζο 12

Καλωσόρισμα του σεφ
Τριλογία από κουλούρι Θεσσαλονίκης με λευκό ταραμά, πιπεριά Φλωρίνης και ελιά Χαλκιδικής

Ορεκτικό
Χειροποίητο νιόκι φάβας με χταπόδι σε κόκκινο κρασί, γλυκάνισο, κόλιανδρο & πιπέρι

Κυρίως Πιάτο
Χριστόψαρο φρικασέ με σέσκουλα & σπανάκι σε σάλτσα αυγολέμονο

Επιδόρπιο
Ρεβανί Βέροιας με παγωτό ντουντουρμά

Επιδόρπιο κρασί
Vino dell’Amore Petalo Moscat

Το εστιατόριο Γλυκάνισος στο 2ο Symposio at Ark, Γρ. Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, Πέμπτη 23 Μαΐου, ώρα 21:00. Τιμή κατ’ άτομο: 39 ευρώ. Κρατήσεις: τηλ. 210 8948882, www.symposioatark.gr

 

 


σχετικα αρθρα