current views are: 146

23 Απριλίου 2017
Δημοσίευση16:21

«Μαντζάρου 3», ένα μπαρ σε πεζόδρομο με υπέροχη ταράτσα στο Κολωνάκι!

Μια ανάσα από το πολυσύχναστο κέντρο του Κολωνακίου είναι «κρυμμένο» το All day business-café-bar-restaurant «Μαντζάρου 3»

Δημοσίευση 16:21’

Μια ανάσα από το πολυσύχναστο κέντρο του Κολωνακίου είναι «κρυμμένο» το All day business-café-bar-restaurant «Μαντζάρου 3»

Μια ανάσα από το πολυσύχναστο κέντρο του Κολωνακίου είναι «κρυμμένο» το All day business-café-bar-restaurant «Μαντζάρου 3» στον ομώνυμο πεζόδρομο με ταράτσα που θυμίζει νησί!

Το μοναδικό νεοκλασικό- κόσμημα του 19ου αιώνα, το πραγματικό σπίτι του Νικόλαου Μαντζαρου,που μελοποίησε τον εθνικό μας ύμνο, όπου πήρε και το όνομά του σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

Μια στροφή από την πολύβουη Σκουφά και βρίσκεσαι «χιλιόμετρα» μακριά από την Αθήνα, σε μια άλλη εποχή. Οι χώροι για να απολαύσεις τον καφέ σου το πρωί, να φας κάτι νόστιμο το μεσημέρι στο διάλλειμα από τη δουλειά ή να χαλαρώσεις πίνοντας ένα δροσερό κοκτέιλ το βράδυ, είναι πολλοί και διαφορετικοί.  

Στα τραπεζάκια κατά μήκος του πεζόδρομου όπου απομονώνεσαι και «χαζεύεις» ή γίνεσαι ένα με τον κόσμο που περνά, ανάλογα τη διάθεσή σου.

Στο κυρίως μπαρ όπου το κλασικό συναντά το ρετρό και το μάτι «χάνεται» σε όποια γωνιά και αν πέσει, αφού κάθε μία έχει κάτι διαφορετικό να σου προσφέρει. Ο « ήσυχος» ημιώροφος είναι ιδανικός για επαγγελματικά ραντεβού και γεύματα, δίνοντας την αίσθηση της βεράντας με θέα το μπαρ. Και ο χώρος έκπληξη του μαγαζιού, η «κρυφή» ταρατσούλα του! Η ξύλινη γυριστή σκάλα σε οδηγεί από την πόλη… στο νησί. 

Τέλειο σκηνικό για ένα ρομαντικό ραντεβού, αλλά και για φιλικές συζητήσεις και γέλια μέχρι τελικής πτώσεως! Το «Μαντζάρου 3» αποτελεί εδώ και τρία χρόνια το απόλυτο talk of the town , με αποτέλεσμα να κάθεσαι πάντα δίπλα σε κάποιον που… σου θυμίσει κάτι από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό, τον δημοσιογραφικό αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του μαγαζιού είναι οι ιδιοκτήτες του, ο Βαγγέλης Πιττερός και ο Γιάννης Μαρτάτος, αφου σε υποδέχονται και σε περιποιούνται σαν να είσαι ο πιο σημαντικός καλεσμένος! 

Enjoy it!

* Στα συν του μαγαζιού η πολυτέλεια που αποδεικνύεται προσιτή αλλά και η ειδική τιμή στο πάρκινγκ που απέχει λίγα μέτρα από το μπαρ. 

Μαντζάρου 3, Κολωνάκι, 
τηλ. 210-3388216


σχετικα αρθρα