current views are: 15

15 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση20:00

Η Χριστίνα Αλεξανιάν στο εστιατόριο Επτά 7 στο κέντρο της Αθήνας

Την αγαπημένη ηθοποιό Χριστίνα Αλεξανιάν εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στο εστιατόριο «ΕΠΤΑ 7» μαζί με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Γιώργο Τουρνικιώτη.

Δημοσίευση 20:00’

Την αγαπημένη ηθοποιό Χριστίνα Αλεξανιάν εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στο εστιατόριο «ΕΠΤΑ 7» μαζί με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Γιώργο Τουρνικιώτη.

Την αγαπημένη ηθοποιό Χριστίνα Αλεξανιάν εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στο εστιατόριο «ΕΠΤΑ 7» μαζί με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Γιώργο Τουρνικιώτη. Η γνωστή ηθοποιός απόλαυσε τη μοναδική φιλοξενία του εστιατορίου μέσα σε ένα περιβάλλον μοναδικής αισθητικής και ομορφιάς σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες γεύσεις που προσφέρει, προερχόμενες από την ελληνική και τη Μεσογειακή κουζίνα.

Το εστιατόριο «Επτά 7» βρίσκεται στη σκιά της Ακρόπολης στην οδό Ερμού 119 & Άστιγγος 10 και υπόσχεται μια συναρπαστική γευστική εμπειρία στην πιο δημιουργική της φάση. Μια περιπέτεια που γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστική όταν αρχίζει να ταυτίζεται με την σύγχρονη ελληνική Γαστρονομική σκηνή. Βότανα και μυρωδικά που ζουν και αναπτύσσονται στη Μεσόγειο, αρώματα βανίλιας, λευκές χειροποίητες κρέμες, γεύσεις που σε προκαλούν να ασχοληθείς μαζί τους. Πρωταγωνιστές δύο έλληνες δημιουργοί. Ο executive chef και ο εκφραστής της μοντέρνας ελληνικής δημιουργικής γαστρονομικής σκηνής Γιάννης Στανίτσας και ο ταλαντούχος Δημήτρης Παπαϊωάννου οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προσκαλούν σε ένα γευστικό ταξίδι με προορισμό την γεύση.

Το ύφος των πιάτων του εστιατορίου ταιριάζει με τη γενικότερη αισθητική του χώρου, όπου το μοντέρνο ύφος κυριαρχεί χωρίς όμως να επισκιάζει και το κλασσικό το οποίο «ξετρυπώνει» από παντού. Χαρακτηριστικό του εστιατορίου αποτελεί το γυάλινο πάτωμα, μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να διακρίνει εντυπωσιακά αρχαία ευρήματα.

Το εστιατόριο «Επτά 7» μετρά λίγο καιρό «ζωής» ωστόσο θεωρώντας ως πρόκληση την εξυπηρέτηση των πελατών του, επιβεβαιώνει από την πρώτη στιγμή ότι είναι κάτι περισσότερο από ένας αριθμός και υπόσχεται υπέροχα γαστρονομικά ταξίδια κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης. 


σχετικα αρθρα