ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

Artisanal Lounge & Gardens

Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου 2018, 13:24 / Ανανεώθηκε 15 Ιανουαρίου 2018, 13:45
Artisanal Lounge & Gardens
Facebook Twitter Whatsapp

Ένα εστιατόριο Μεσογειακής κουζίνας με γαλλικές πινελιές, στεγάζεται στo ιστορικό κτίριο της Κηφισιάς στην συμβολή των οδών Κηφισίας και Ζηρίνη.

Το Artisanal  Lounge and Gardens, ένα εστιατόριο Μεσογειακής κουζίνας με γαλλικές πινελιές, στεγάζεται στo ιστορικό κτίριο της Κηφισιάς στην συμβολή των οδών Κηφισίας και Ζηρίνη. O Δημήτρης Δημητριάδης, ανέλαβε από τον Μάιο του 2015 το μενού του εστιατορίου δίνοντας το δικό του στίγμα στις ανανεωμένες γευστικές προτάσεις. Έμπειρος και πολυβραβευμένος σεφ, έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με εστιατόρια που έχουν τιμηθεί με αστέρια Michelin αλλά και εγχώριους Χρυσούς Σκούφους καθώς και το «Noma», καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο επί τέσσερα έτη. 

Οι επιλογές του νέου chef του Artisanal, ξεχωρίζουν για τα υλικά, το «δέσιμο» τους αλλά και τη γαλλική  μυρωδιά του τελικού αποτελέσματος. Στον κήπο του Artisanal σχεδιάστηκε ο δεύτερος εσωτερικός χώρος στα πρότυπα μιας γαλλικής σέρας.

Ένα ξεχωριστό σκηνικό, μέσα σε ένα γυάλινο περιβάλλον, ανοιχτό από το πρωί έως αργά το βράδυ για να απολαύσετε ένα εκπληκτικό γεύμα, καθώς και ένα από τα καλύτερα brunch στην Κηφισιά. Με σεβασμό στη φυσική κληρονομιά του χώρου, σχεδιάστηκε ένας κήπος κατάλληλος να φιλοξενήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, επιλογές για καφέ, φαγητό και ποτό. Κρατήσεις μέσω e-table 211 311 5555 τηλ

Tρίτη έως Σάββατο 13:00 - 00:00. Κυριακή 11:00 - 00:00 Δευτέρα κλειστά

Ζηρίνη 2 Κηφισιά 

dineathens.gr

 

 

Πηγή: dineathens.gr