ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

Το Tier et tout υποδέχεται και φέτος το Freud Oriental

Δημοσίευση 25 Μαΐου 2018, 18:16 / Ανανεώθηκε 25 Μαΐου 2018, 18:44
Το Tier et tout υποδέχεται και φέτος το Freud Oriental
Facebook Twitter Whatsapp

Μεσογειακή και Ιαπωνική κουζίνα κάτω από την ίδια στέγη

Μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία του Freud oriental με το tier et tout, το αγαπημένο Ιαπωνικό εστιατόριο μετακομίζει και φέτος στο Ψυχικό.

Μεσογειακή και Ιαπωνική κουζίνα θα συνυπάρξουν ξανά κάτω από την ίδια στέγη στον υπέροχο χώρο του Tier δίνοντας πολλαπλές επιλογές στους λάτρεις του καλού φαγητού. 

Δύο σεφ, δύο διαφορετικά μενού, πολλές διαφορετικές γεύσεις, ένας ενιαίος χώρος.

Το φημισμένο εστιατόριο του Κολωνακίου μετακομίζει στις 15 Μαΐου στα βόρεια φέρνοντας μαζί του τη minimal γευστική κουλτούρα της Ιαπωνικής κουζίνας και όλες τις αγαπημένες σας γεύσεις για καλοκαιρινά γαστριμαργικά ταξίδια !!

Ο πήχης ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά για το meeting point του Ψυχικού «προκαλώντας» σας να συμμετάσχετε σε ένα ταξίδι διαφορετικών γεύσεων με κοινό όμως παρανομαστή την ποιότητα και την μοναδικότητα των πιάτων.

Για τους λάτρεις του sushi και των noodles αυτή η συνύπαρξη αποτελεί το νέο trend του καλοκαιριού. Το Tier διατηρώντας ταυτόχρονα τις εξαιρετικές προτάσεις του ταλαντούχου σεφ Δημήτρη Σταμούδη που είναι βασισμένες στη μεσογειακή κουζίνα προσθέτει έναν ακόμα κατάλογο για να ικανοποιήσει και τους «εραστές» των ασιατικών γεύσεων. Ιαπωνικά πιάτα με λαχανικά, χοιρινό, μαριναρισμένο κοτόπουλο και noodles. 

Εξαιρετικό sushi, sashimi και τα αγαπημένα σας πιάτα όπως το Tempura normal, Sake tartar και Aji tataki που απολαμβάνετε το χειμώνα στο Freud Oriental του Κολωνακίου αυτό το καλοκαίρι θα τα απολαύσετε στο Tier του Ψυχικού.

Παράλληλα ο κατάλογος της μεσογειακής κουζίνας του Δημήτρη Σταμούδη ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις ενώ η αύρα του καλοκαιριού μετατρέπει τα κοκτέιλ του Tier σε δροσερούς πειρασμούς.

Το γεύμα και το δείπνο στο Tier αυτό το καλοκαίρι θα είναι ένα αξεπέραστο ταξίδι γεύσεων, με πολλές επιλογές από μια δημιουργική κουζίνα που θα υπηρετήσει δύο διαφορετικές γευστικές φιλοσοφίες.