Υλικά συνταγής
180 γρ. μπισκότα πικραμύγδαλου ή άλλα της αρεσκείας σας
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
300ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
1 σφηνάκι λικέρ πικραμύγδαλο (Amaretto)
1 βανίλια σε σκόνη
σάλτσα καραμέλας έτοιμη ή σπιτική και χονδροκομμένα αμύγδαλα για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση συνταγής
Χτυπάτε με το σύρμα το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, τη βανίλια, το λικέρ και την άχνη μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά και να αφρατέψουν.
Μεταφέρετε το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνετε να κρυώσει.
Για να σερβίρετε, μοιράζετε σε ατομικά μπολάκια ή ποτήρια κατά στρώσεις τα μπισκότα χονδροτριμμένα με το μείγμα γιαουρτιού πασπαλίζοντας με λίγα αμύγδαλα και περιχύνοντας με σάλτσα καραμέλας.
Δείτε ακόμη: Συνταγή για σπιτική σάλτσα καραμέλας
ολες οι ειδησεις
- Ποιοι παίρνουν 817 ευρώ για 15 μήνες – Η αίτηση
- Τράπεζες: Κλείνουν για τέσσερις ημέρες – Ανατροπές σε μισθούς – Τι ισχύει με τις συναλλαγές
- Επιδόματα: Μέρα πληρωμών η σημερινή – Ποιοι πάνε ταμείο
- Ο καιρός της Παρασκευής: Καλύτερες συνθήκες χωρίς συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr