current views are: 1

23 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση07:10

Λάκη θα είσαι υποψήφιος Δήμαρχος στην Αθήνα;

@ Συνάντησα τον Λάκη Λαζόπουλο, σε μια από τις σπάνιες εξόδους του, σε ένα μπαράκι στην Νάουσα της Πάρου. 

Δημοσίευση 07:10’
αρθρο-newpost

@ Συνάντησα τον Λάκη Λαζόπουλο, σε μια από τις σπάνιες εξόδους του, σε ένα μπαράκι στην Νάουσα της Πάρου. 

@ Συνάντησα τον Λάκη Λαζόπουλο, σε μια από τις σπάνιες εξόδους του, σε ένα μπαράκι στην Νάουσα της Πάρου. Μίλησα μαζί του για αρκετή ώρα για την τηλεόραση, για την αντεπίθεση του ΑΝΤ1 στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα αλλά και για τα σχέδια του τον χειμώνα. Όπως μου εξήγησε έχει σκοπό να διατηρήσει την πολύ επιτυχημένη εκπομπή του στον ALPHA. «Θα παρουσιάζω το Τσαντίρι αλλά όχι στην συχνότητα που το έκανα μέχρι σήμερα» μου είπε. Ο Λάκης πάντως έχει σχέδια για το θέατρο και μου εξήγησε ότι ήδη ετοιμάζει την παράσταση που θα παρουσιάσει τον χειμώνα στο Αθηναϊκό κοινό. Μάλιστα όλο αυτό το διάστημα που έμεινε στην Πάρο δεν κάνει τίποτα άλλο από το να γράφει.

Δεν ξέρω πως μου ήλθε και εκεί που τα λέγαμε χαλαρά τον ρώτησα για τις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Σας μεταφέρω τον ενδιαφέροντα κατά την γνώμη μου διάλογο:

– Λάκη ακούω ότι θα είσαι υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι αλήθεια;

-Τι θα πιείς να σε κεράσω;

-Να ερμηνεύσω την απάντηση σου ως αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

-Θες ένα νεραντζάκι;

Τα συμπεράσματα δικά σας!

 

@ Οι δημοτικές εκλογές τον Μάιο το 2014 θα έχουν σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον. Όχι μόνο γιατί τα αποτελέσματα θα σηματοδοτήσουν σίγουρα μια σειρά εξελίξεων, αλλά γιατί κάποια πρόσωπα είναι βέβαιο ότι θα κληθούν εκ των πραγμάτων να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο.

Ένα από τα πρόσωπα αυτά είναι και ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο δήμαρχος Καρπενησίου- όπως λένε οι πληροφορίες- θα ήθελε να είναι αυτός που θα σηκώσει στις πλάτες του το βάρος της υποψηφιότητας στον δήμο Αθηναίων. Με την στήριξη φυσικά της Νέας Δημοκρατίας και γιατί όχι και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Αξιόπιστες πηγές υποστηρίζουν ότι ήδη υπάρχει κινητικότητα σε επίπεδο επαφών- για το θέμα αυτό- αλλά οι μέχρι τώρα κινήσεις δεν έχουν φέρει κάποιο σίγουρο αποτέλεσμα.

@ Αλλά πολλά ακούγονται και για τον πρώην Υπουργό Άμυνας Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο. Φίλοι του πρώην Υπουργού επιχειρούν να τον πείσουν να θέσει υποψηφιότητα και να διεκδικήσει τον Δήμο της Πάρου. Άλλωστε ο Σπήλιος ζει χρόνια τώρα μονίμως στο κυκλαδίτικο νησί με την σύζυγο του και την κόρη του. Ο ίδιος πάντως δεν επιβεβαιώνει τις φήμες αλλά ως καλός πολιτικός αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. Πάντως τις πληροφορίες που τον ήθελαν υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας τις διαψεύδει χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο για δεύτερες σκέψεις.