current views are: 14

12 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση14:33

Καλοκαίρι στο Sirene Blue Resort στον Πόρο

Όλα τα δωμάτια καθώς και οι κοινόχρηστοι χώροι, δίνουν στον επισκέπτη την εμπειρία να απολαύσει την μοναδική θέα στη θάλασσα

Δημοσίευση 14:33’

Όλα τα δωμάτια καθώς και οι κοινόχρηστοι χώροι, δίνουν στον επισκέπτη την εμπειρία να απολαύσει την μοναδική θέα στη θάλασσα

Το καλοκαίρι έφτασε και το ξενοδοχείο Sirene Blue Resort στον Πόρο αναμένεται να αποτελέσει και φέτος την ιδανική επιλογή για μια ολοκληρωτική εμπειρία διακοπών, για όλους όσους αναζητούν να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον που συνδυάζει με επιτυχία το πράσινο της φύσης και το μπλε της θάλασσας.

Η μοναδική θέση του ξενοδοχείου (3,5 χλμ. από το λιμάνι του Πόρου στην περιοχή Μοναστήρι), κτισμένο σε καταπράσινη πλαγιά, η οποία καταλήγει στα κρυστάλλινα νερά του Μοναστηριακού Κόλπου, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ατού του. Όλα τα δωμάτια καθώς και οι κοινόχρηστοι χώροι, δίνουν στον επισκέπτη την εμπειρία να απολαύσει την μοναδική θέα στη θάλασσα.

Στα δωμάτια του ξενοδοχείου, το απέριττο στυλ συναντά την διακριτική πολυτέλεια καθώς και όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Παράλληλα διαθέτει δυο πισίνες, ιδιωτική παραλία με Ταβέρνα και Beach Bar σε ξύλινο deck δίπλα στη θάλασσα, Lobby Bar με την μοναδική βεράντα του να θυμίζει κατάστρωμα κρουαζιερόπλοιου καθώς και το κοσμοπολίτικο Roof Garden Restaurant με εξαιρετικές gourmet επιλογές, μαγευτική θέα, ρομαντική ατμόσφαιρα και μοναδική ζωντανή μουσική.


σχετικα αρθρα