current views are: 1

13 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση11:47

Logitech Global Graffiti: Περιφερειακά υπολογιστών σε διάφορα σχέδια και χρώματα

Η Logitech παρουσίασε μια συλλογή από περιφερειακά υπολογιστών σε μια μεγάλη ποικιλία στυλ και πολύχρωμων σχεδίων, με πραγματικά παγκόσμια έμπνευση.

Δημοσίευση 11:47’
αρθρο-newpost

Η Logitech παρουσίασε μια συλλογή από περιφερειακά υπολογιστών σε μια μεγάλη ποικιλία στυλ και πολύχρωμων σχεδίων, με πραγματικά παγκόσμια έμπνευση.

Η Logitech παρουσίασε μια συλλογή από περιφερειακά υπολογιστών σε μια μεγάλη ποικιλία στυλ και πολύχρωμων σχεδίων, με πραγματικά παγκόσμια έμπνευση. Συνδυάζοντας διεθνείς τάσεις μόδας με πινελιές φολκλόρ από διάφορες κουλτούρες, η συλλογή Logitech Global Graffiti μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα χώρο εργασίας και ψυχαγωγίας που θα εκφράζει απόλυτα το προσωπικό μας γούστο.

Στη συλλογή θα συναντήσει κανείς παραδοσιακά σχέδια, μαζί με φυσικά χρώματα και υφές, ταιριασμένα έξυπνα με σουρεαλιστικά σχήματα. Έτσι κάθε προϊόν ξεχωρίζει αλλά παραμένει ενταγμένο στη γενικότερη φιλοσοφία της συλλογής, δηλαδή την μοναδικότητα αλλά και την αισθητική αντήχηση του σφυγμού όλου του πλανήτη.

Κάθε σχήμα και χρώμα της συλλογής είναι μια τολμηρή αλλά και συλλογική στυλιστική άποψη, κάνοντας εύκολο και τον συνδυασμό των περιφερειακών μεταξύ τους, σε μια mix-and-match προσέγγιση, διατηρώντας όμως μια ενιαία εμπειρία.

Ακόμη, κάποιες από τις σχεδιάσεις θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένα αντίτυπα, οπότε ο τελικός συνδυασμός περιφερειακών θα είναι μοναδικός και θα καθρεφτίζει την προσωπικότητά μας.

Η συλλογή Logitech Global Graffiti προσφέρεται σε τιμές που κυμαίνονται από €19,99 έως €29,99 ανάλογα με το προϊόν.


σχετικα αρθρα