ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Pinterest: Ανοιχτό για όλους, χωρίς πρόσκληση εγγραφής

Δημοσίευση 9 Αυγούστου 2012, 10:31 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Pinterest: Ανοιχτό για όλους, χωρίς πρόσκληση εγγραφής
Facebook Twitter Whatsapp

Μετά από μερικούς μήνες λειτουργίας και δυνατότητας εγγραφής μόνο με πρόσκληση, η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Pinterest ανοίγει τις πόρτες του σε οποιονδήποτε θέλει να εγγραφεί σε αυτήν για να “καρφιτσώνει” ειδήσεις, σχόλια, φωτογραφίες κλπ.

Μετά από μερικούς μήνες λειτουργίας και δυνατότητας εγγραφής μόνο με πρόσκληση, η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Pinterest ανοίγει τις πόρτες του σε οποιονδήποτε θέλει να εγγραφεί σε αυτήν για να “καρφιτσώνει” ειδήσεις, σχόλια, φωτογραφίες κλπ. Οι δημιουργοί του αναφέρουν ότι εκτός από το άνοιγμα των εγγραφών έχουν προχωρήσει σε αρκετές επιδιορθώσεις μικροπροβλημάτων της δοκιμαστικής περιόδου, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι το Pinterest βρίσκεται στην τρίτη θέση των δημοφιλέστερων κοινωνικών δικτύων στις ΗΠΑ, μετά τα Facebook και Twitter!

Πάντως, η κίνηση αυτή θα αποδείξει εάν όντως μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο ρεύμα, καθώς μετά την κατάργηση του αυτόματου posting από το Facebook, οι καθημερινοί ενεργοί χρήστες μειώθηκαν στο μισό (από 2.2 εκατ. σε 1.1 εκατ.).

Όπως και να ‘χει, όσοι επιθυμείτε μπορείτε να το δοκιμάσετε ελεύθερα!

[via