ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Bing θα είναι προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στα νέα Kindle Fire

Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου 2012, 17:53 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Το Bing θα είναι προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στα νέα Kindle Fire
Facebook Twitter Whatsapp
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι εταιρείες τεχνολογίας των ΗΠΑ και όχι μόνο, δεν τα πάνε και τόσο καλά μεταξύ τους. Δεν χάνουν ευκαιρία να καταθέτουν αγωγές η μία εναντίον της άλλης σε μια κατάσταση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πόλεμος όλων εναντίον όλων.
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι εταιρείες τεχνολογίας των ΗΠΑ και όχι μόνο, δεν τα πάνε και τόσο καλά μεταξύ τους. Δεν χάνουν ευκαιρία να καταθέτουν αγωγές η μία εναντίον της άλλης σε μια κατάσταση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πόλεμος όλων εναντίον όλων. Παρόλα αυτά, όσο περνάει ο καιρός αυτός ο πόλεμος τείνει να εξελιχθεί σε “όλοι εναντίον της Google”. Εκτός λοιπόν από την Apple, το Facebook και τη Microsoft, τώρα εμμέσως εναντίον της Google στρέφεται και η Amazon.

Μετά την επιλογή της να μην χρησιμοποιήσει το Google Maps για τα νέα της Kindle, ανακοίνωσε ότι η default μηχανή αναζήτησης που θα είναι εγκατεστημένη σε αυτά θα είναι το Bing.

Πρόκειται για την μηχανή αναζήτησης της Microsoft η οποία αν και όχι τόσο δημοφιλής όσο το Google, αποτελεί πολύ ισχυρό ανταγωνιστή του.

Μάλιστα όπως αναφέρεται δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει η προεπιλογή του Bing στις συσκευές. Γεγονός που οπωσδήποτε θα αυξήσει το αυξήσει σημαντικά τη διείσδυση της μηχανής αναζήτησης της Microsoft καθώς υπολογίζεται ότι τα tablets της Amazon καταλαμβάνουν περίπου το 20% αμερικανικής αγοράς.

Πηγή: proho.gr