ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ανανεωμένο το ελληνικό MSN

Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου 2011, 08:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ανανεωμένο το ελληνικό MSN
Facebook Twitter Whatsapp

Από την 1η Φεβρουαρίου το ελληνικό MSN www.msn.gr υποδέχεται τους επισκέπτες του με ανανεωμένη εμφάνιση.

Από την 1η Φεβρουαρίου το ελληνικό MSN www.msn.gr υποδέχεται τους επισκέπτες του με ανανεωμένη εμφάνιση.

Με νέα μορφή, εμπλουτισμένο περιεχόμενο και ταυτόχρονη σύνδεση με Messenger, Facebook και Twitter, προσφέρει στους περισσότερους από 3 εκατομμύρια Έλληνες επισκέπτες του τη δυνατότητα να συνδυάσουν ενημέρωση, ψυχαγωγία και επικοινωνία, παρέχοντας, παράλληλα, στους διαφημιζομένους αποτελεσματικότερους τρόπους online διαφήμισης, όπως ανακοίνωσε η Microsoft Ελλάς.

Η ανανέωση του www.msn.gr ξεκινά από το νέο λογότυπο και την καινούρια αρχική σελίδα με νέο "καθαρότερο" στήσιμο που εξασφαλίζει στους επισκέπτες ευκολότερη πλοήγηση και άμεση πρόσβαση σε κάθε πληροφορία. Επιπλέον, υπάρχει πλήρης ενσωμάτωση των "κοινωνικών μέσων" (social media) με διαρκείς ανανεώσεις (updates) από τους προσωπικούς λογαριασμούς των χρηστών σε Messenger, Facebook και Twitter.

Παράλληλα, το περιεχόμενο του www.msn.gr εμπλουτίστηκε περισσότερο, με διαρκώς ανανεούμενη ενημέρωση σχετικά με τη διεθνή και ελληνική ειδησεογραφία, ειδικές στήλες από τους χώρους της οικονομίας, της μουσικής, της ψυχαγωγίας και του lifestyle, μια εξειδικευμένη ενότητα για τη γυναίκα, συμβουλές για έξυπνες αγορές, ενημέρωση για εκδηλώσεις, μαζί με βίντεο και φωτογραφικό υλικό, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Το MSN έχει περισσότερους από 465 εκατομμύρια επισκέπτες μηνιαίως, σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτοντας τοπικές εκδόσεις σε 42 αγορές και 21 γλώσσες.