current views are: 1

2 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση04:52

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το iWatch

To «iWatch» της Apple είναι ένα project για την δημιουργία ενός έξυπνού ρολογιού το οποίο ακόμη είναι σε στάδιο δημιουργίας. 

Δημοσίευση 04:52’
αρθρο-newpost

To «iWatch» της Apple είναι ένα project για την δημιουργία ενός έξυπνού ρολογιού το οποίο ακόμη είναι σε στάδιο δημιουργίας. 

To «iWatch» της Apple είναι ένα project για την δημιουργία ενός έξυπνού ρολογιού το οποίο ακόμη είναι σε στάδιο δημιουργίας. Αναμένουμε η συσκευή να έχει ως λογισμικό το iOS και να παρέχει βιομετρικές μετρήσεις καθώς και να συνδέεται άμεσα με όλες τις iOS συσκευές.

iWatch χαρακτηριστικά:

– Οθόνη 1.5-ιντσών
– Λογισμικό iOS
– Βιομετρικοί και άλλοι αισθητήρες
– 4-5 μέρες αυτονομία μπαταρίας
– Διαθεσιμότητα μέχρι το τέλος του 2014.

Τι περιμένουμε

Η Apple φημολογείται εδώ και πολύ καιρό πως δουλεύει πάνω σε ένα project για την δημιουργία ενός έξυπνου ρολόι χειρός το επονομαζόμενο και ως “iWatch”. H εταιρεία φαίνεται πως επιταχύνει πλέον της εργασίας πάνω σε αυτό θέλοντας να μπει δυναμικά και στον χώρο τον wearable συσκευών προσθέτοντας ακόμη ένα iOS προϊόν στο οικοσύστημα της.

Η Αpple έχει ήδη κατοχυρώσει το όνομα “iWatch” σε πολλές χώρες παραπέμποντας πως ίσως αυτό είναι τελικά το όνομα με το οποίο θα λανσάρει την εν λόγω συσκευή στην αγορά.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη πως θα μοιάζει το iWatch και οι μόνες φωτογραφίες που έχουν γίνει κατά καιρούς διαθέσιμες είναι mockups διάφορων σχεδιαστών.

Το iWatch θα αποτελέσει ένα αξεσουάρ για το iPhone και τις υπόλοιπες iOS συσκευές επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες χωρίς να χρειάζονται να κοιτάνε και να βγάζουν στην επιφάνεια το iPhone, iPod ή iPad τους. Θα έχει ενσωματωμένους μια σειρά από αισθητήρες με σημαντικότερους αυτούς με βιομετρικά δεδομένα.

Οι πρώτες φήμες θέλανε το iWatch να παρουσιάζεται στο τέλος του 2013 αλλά όπως όλα δείχνουν πλέον η επίσημη μάλλον παρουσίαση του θα γίνει στο δεύτερο μισό του 2014.

Συγκεκριμένες πληροφορίες δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη και το iWatch παρουσιάζεται να βρίσκεται σε στάδιο δημιουργίας ακόμη με πολλούς όμως να πιστεύουν πως θα έρθει με μια 1.5 ιντσών οθόνη και με μια πλήρη έκδοση του iOS.

Οι αισθητήρες θα αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι της συσκευής ειδικά μιας και το fuelband της Nike αποτελεί πρότυπο για την εταιρεία.

Τον Μάιο στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Tim Cook στο AllThingsD ανέφερε μεταξύ άλλων πως μια συσκευή στον καρπό είναι μια πολύ ενδιαφέρον ιδέα και τόνισε πως λατρεύει το Nike FuelBand που το φοράει συνεχώς.

Το Bloomberg επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές αποκάλυψε πως 100 και πλέον μηχανικοί της Apple δουλεύουν πάνω στο εν λόγω project κάτω από τις οδηγίες του senior director of engineering James Foster.

Στην ομάδα του iWatch προστέθηκαν κατά πάσα πιθανότητα και οι νέες προσλήψεις που έκανε η Apple με πιο τρανταχτές αυτές του Kevin Lynch και του Paul Deneve.


σχετικα αρθρα