ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γιατί ο Steve Jobs έτρωγε πάντα μεσημεριανό μόνος του;

Δημοσίευση 3 Ιουλίου 2014, 16:57 / Ανανεώθηκε 3 Ιουλίου 2014, 16:57
Γιατί ο Steve Jobs έτρωγε πάντα μεσημεριανό μόνος του;
Facebook Twitter Whatsapp

Nέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs και τον λόγο που κανείς δεν έτρωγε μεσημεριανό μαζί του.

Nέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs και τον λόγο που κανείς δεν έτρωγε μεσημεριανό μαζί του.

Ένας πρώην υπάλληλος της Apple, ο David Black εξήγησε στο Business Insider τον λόγο: "Στην καφετέρια του campus της Apple το μεσημεριανό για όλους θα τελείωνε μέσα στα πρώτα 15-20 λεπτά από την στιγμή που ο Steve Jobs θα εμφανιζόταν στο δωμάτιο. Κανένας δεν ήθελε να καθίσει μαζί του ή ακόμη κοντά του. Δεν ήθελαν να τους συμβεί κάτι απρόσμενο".

Στην πραγματικότητα ο Steve Jobs δεν ήταν κάποιος τύραννος αλλά είχε μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ μιας και συχνά από το πουθενά ρωτούσε τους υπαλλήλους του πάνω σε τι δουλεύουν. Κάποιες φορές η ευθύτητα του και το βλέμμα του πάγωνε τους υπαλλήλους και τους στρεσάριζε μιας και φοβόντουσαν μην απαντούσαν κάτι λάθος.

Σε μια διαφορετική περίσταση ο Black εξιστορεί το εξής:
"Καθώς ο Jobs βρέθηκε στο ίδιο ασανσέρ με ένα νέο εργαζόμενο με εσωτερική υποτροφία τον ρώτησε ευθέως με τι ασχολείται αυτή την περίοδο. Ο νέος άντρας απάντησε πως εργαζόταν πάνω στην ποιότητα υπηρεσιών ενός προϊόντος. Ο Jobs γύρισε τον κοίταξε κατάματα τότε και τον ρώτησε εκ νέου γιατί πηγαίνει κάτω με το ασανσέρ και πως θα έπρεπε να γυρίσει πίσω στην δουλειά άμεσα. Ο νέος χλώμιασε κάτι που έκανε τον Steve να χαμογελάσει και να του πει να χαλαρώσει μιας και του έκανε μόνο ένα αστείο".

Βlack humour...