ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το συγκινητικό γράμμα για τον Steve Jobs

Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου 2014, 13:25 / Ανανεώθηκε 5 Οκτωβρίου 2014, 13:25
Το συγκινητικό γράμμα για τον Steve Jobs
Facebook Twitter Whatsapp

Με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τον θάνατο του δαιμόνιου Steve Jobs, ο επί χρόνια συνεργάτης του Tim Cook έστειλε στους εργαζόμενους της Apple ένα συγκινητικό γράμμα αγάπης.

Με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τον θάνατο του δαιμόνιου Steve Jobs, ο επί χρόνια συνεργάτης του Tim Cook έστειλε στους εργαζόμενους της Apple ένα συγκινητικό γράμμα αγάπης.

Ομάδα,

Την Κυριακή συμπληρώνονται, 3 χρόνια από τον θάνατο του Steve, και ξέρω ότι πολλοί θα τον σκέφτεστε όπως θα κάνω κι εγώ.

Εύχομαι να αναλογιστείτε για μία στιγμή, τους χιλιάδες τρόπους με τους οποίους ο Steve άλλαξε τον κόσμο προς το καλύτερο. 

Τα σημερινά παιδιά διδάσκονται με νέα μέσα χάρη στα αντικείμενα που ονειρεύτηκε. 

Οι πιο δημιουργικοί άνθρωποι στον κόσμο χρησιμοποιούν τις εφευρέσεις του για να γράφουν λογοτεχνία, ποίηση, μουσική και στίχους και να δημιουργούν από καταπληκτικά φωτογραφικά άλμπουμ μέχρι ταινίες.

Όλο το έργο της ζωής του, ήταν το να παρέχει τον «καμβά και τα εργαλεία» σε καλλιτέχνες για να μεγαλουργήσουν. 
Το όραμα του Steve, επεκτεινόταν πολύ μακρύτερα από το παρών και οι αξίες πάνω στις οποίες έχτισε την Apple θα είναι πάντοτε μαζί μας. 

Να θεωρείτε δεδομένο ότι η επιρροή του βρίσκεται σε πάρα πολλά προϊόντα που δουλεύουμε σήμερα κι ας έχει φύγει από κοντά μας εδώ και 3 χρόνια.

Απολαύστε το Σαββατοκύριακό σας και σας ευχαριστώ που βοηθάτε στη διατήρηση της κληρονομιάς του Steve για το μέλλον.

Tim Cook