ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το πρώτο 3D laptop χωρίς γυαλιά!

Δημοσίευση 2 Ιουνίου 2011, 20:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Το πρώτο 3D laptop χωρίς γυαλιά!
Facebook Twitter Whatsapp
Εφόσον αναζητάτε ένα νέο gaming laptop, θα ενθουσιαστείτε με την είδηση πως η Asus αποκάλυψε στην Computex το πρώτο παγκοσμίως 3D laptop χωρίς γυαλιά.
Εφόσον αναζητάτε ένα νέο gaming laptop, θα ενθουσιαστείτε με την είδηση πως η Asus αποκάλυψε στην Computex το πρώτο παγκοσμίως 3D laptop χωρίς γυαλιά. Ουσιαστικά το Asus Republic of Gamers G53SX χρησιμοποιεί ιδιαίτερη τεχνολογία που επιτρέπει τη μετατροπή από 2D σε 3D. Αν και ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας, θα σας ενημερώσουμε όποτε γίνει αυτό.

Αυτό που είναι πάντως γνωστό μέχρι στιγμής, είναι πως το laptop κάνει χρήση μιας τεχνολογίας που καλείται "mixed mode" και συνίσταται σε ένα παράθυρο που εμφανίζει μια εικόνα σε 2D και ένα ακόμα που εμφανίζει την ίδια εικόνα (ή βίντεο ή παιχνίδι) σε 3D επί της οθόνης, ταυτόχρονα.

Τώρα, εάν αναρωτιέστε ποια η ανάγκη για ένα τέτοιο χαρακτηριστικό, πρόκειται φυσικά μια άλλη… πονεμένη ιστορία. Σε κάθε περίπτωση, το όλο θέμα είναι σίγουρα… cool!

Το Republic of Gamers G53SX της Asus ενσωματώνει έναν επεξεργαστή Intel Core i7, Z68 motherboard και GeForce 560M υποσύστημα γραφικών.

Να θυμίσουμε, τέλος, πως το "ολοκληρωμένο" 3D υποτίθεται πως μειώνει στο μισό το frame rate που θα είχατε, εάν παίζατε το ίδιο παιχνίδι στο παλιό, καλό 2D.


Πηγή: inews.gr